Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO 60 de milioane de EURO pentru 8 km de autostrada pe care nu poti circula. Soseaua va fi chiar si data in folosinta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 60 de milioane de EURO pentru 8 km de autostrada pe care nu poti circula. Soseaua va fi chiar si data in folosinta

Epopeea drumurilor din Romania este una fara sfarsit. Pana la finele lui 2016 va fi data in folosinta o bucata de autostrada care nu va putea fi insa folosita. continuă pe Hotnews

BIRD imprumuta Romania cu 48 milioane euro pentru un proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti

Romania va imprumuta 48 milioane euro de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) pentru finantarea unui proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti, in vederea alinierii la cerintele Directivei UE a nitratilor, de protejare a calitatii apei prin prevenirea poluarii apelor subterane, potrivit unui comunicat al Guvernului. Executivul a aprobat luni un proiect de lege in acest sens, care va fi transmis spre dezbatere si adoptare Parlamentului.

Posta Romana cumpara in leasing 100 de autoutilitare, contract estimat la 2 milioane euro

Posta Romana a lansat o licitatie pentru preluarea in leasing a 100 de autoutilitare, la pachet cu servicii de asigurare CASCO pentru trei ani si RCA pentru un an, valoarea estimata a contractului fiind de 8,58 milioane lei 1,93 milioane euro),.

Indicii, in apreciere, pe fondul unui rulaj de 6,1 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 27,4 milioane de lei 6,1 milioane euro), mai mic decat marti 6,7 milioane euro).

Indicii au crescut vineri, pe fondul unei lichiditati de 12 milioane euro

Sapte dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 52,5 milioane de lei 11,8 milioane euro), mai mic decat joi 79,5 milioane euro).

Milioane de euro pentru o...cursa de yacht-uri: cum schimba tehnologia cea mai veche competitie din lume

Se intampla o data la trei sau patru ani si nu participa decat 4-5 echipe, de pe intreg globul. Competitia mondiala are o traditie care precede prima editie a Jocurilor Olimpice cu 45 de ani, radacina si regulile competitiei avandu-si originea la.

Snam si Allianz vor plati 601 milioane de euro pentru participatia OMV la Gas Connect Austria

Operatorul italian de gazoducte Snam a anuntat astazi ca oferta sa comuna cu grupul german de asigurari Allianz pentru preluarea pachetului de 49% din actiunile operatorului de transport de gaze Gas Connect Austria, detinut de grupul austriac OMV, a fost declarata castigatoare, informeaza Reuters.

FOTOGALERIE Consiliul General decide miercuri daca este de acord cu cheltuirea a circa 925 milioane lei pentru amenajarea unor spatii publice din centrul orasului, piste de biciclete si parcari

Consiliul General al Municipiului Bucuresti decide miercuri daca aproba indicatorii tehnico-economici cat costa) pentru 19 proiecte care vizeaza amenajarea mai multor parcari subterane, piatete si bulevarde din centrul Capitalei si amenajarea a doua muzee. Proiectele fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, o strategie care ar urma sa dea o nou fata centrului orasului, iar valoarea estimata a celor 19 proiecte se ridica la circa 925 milioane lei 205 milioane de euro). Dupa aprobarea indicatorilor tehnico-economici, proiectele pot fi incluse in bugetul Primariei si se pot accesa fonduri europene pentru realizarea lor. Citeste in articol despre ce proiecte este vorba si cat costa fiecare.

Business Report:Pasi rapizi catre constituirea euro-armatei unice: Statele care adera in prima etapa si detaliile planului franco-german; CFR Calatori vrea sa reactiveze 10 Sageti Albastre pana la finele anului;Marii distribuitori de energie datori la Tr

Cat te costa sa traiesti in Romania. Peste 63% dintre romanii care locuiesc in orase apreciaza ca au nevoie de cel putin 2. 000 de lei pentru a putea face. Bogdan Chiritoiu Consiliul Concurentei): Statul va creste capitalul Postei cu 50 milioane euro. Banii acopera datoriile companiei din ultimii 5 ani si probabila rambursare de ajutoare ilegale de stat. Capitalul social al Postei Romane va fi majorat cu aproximativ.

MFP demareaza un proiect de 1,6 milioane CHF pentru un sistem electronic in cadrul ANAF

Ministerul Finantelor Publice MFP) demareaza un proiect in valoare de 1,62 milioane de franci elvetieni CHF) care vizeaza dezvoltarea unui sistem electronic de management al documentelor in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), potrivit unui comunicat de presa al ministerului.

442 milioane de euro incasate de Liverpool din transferurile de jucatori

FC Liverpool este gruparea care a incasat cei mai multi bani de pe piata transferurilor in ultimii sase ani, cu un total de 442 milioane euro, conform datelor prezentate de Centrul international pentru studii sportive CIES).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )