Libnet.ro
UNICEF

22:15

442 milioane de euro incasate de Liverpool din transferurile de jucatori

Adevărul Adevărul,
442 milioane de euro incasate de Liverpool din transferurile de jucatori

FC Liverpool este gruparea care a incasat cei mai multi bani de pe piata transferurilor in ultimii sase ani, cu un total de 442 milioane euro, conform datelor prezentate de Centrul international pentru studii sportive CIES). continuă pe Adevărul

Posta Romana cumpara in leasing 100 de autoutilitare, contract estimat la 2 milioane euro

Posta Romana a lansat o licitatie pentru preluarea in leasing a 100 de autoutilitare, la pachet cu servicii de asigurare CASCO pentru trei ani si RCA pentru un an, valoarea estimata a contractului fiind de 8,58 milioane lei 1,93 milioane euro),.

Indicii, in apreciere, pe fondul unui rulaj de 6,1 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 27,4 milioane de lei 6,1 milioane euro), mai mic decat marti 6,7 milioane euro).

Indicii au crescut vineri, pe fondul unei lichiditati de 12 milioane euro

Sapte dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 52,5 milioane de lei 11,8 milioane euro), mai mic decat joi 79,5 milioane euro).

BIRD imprumuta Romania cu 48 milioane euro pentru un proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti

Romania va imprumuta 48 milioane euro de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) pentru finantarea unui proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti, in vederea alinierii la cerintele Directivei UE a nitratilor, de protejare a calitatii apei prin prevenirea poluarii apelor subterane, potrivit unui comunicat al Guvernului. Executivul a aprobat luni un proiect de lege in acest sens, care va fi transmis spre dezbatere si adoptare Parlamentului.

Seful Antifraudei europene: E bine ca sunt investigatii in Romania, mai ingrijorat sunt de statele in care nu se raporteaza fraude. 231,7 milioane de euro, impactul neregulilor depistate de DLAF in proiectele europene 2007-2013 ale Romaniei

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana la numarul de investigatii efectuate de Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF), privind posibile fraude cu fonduri europene, pe anul 2015, ceea ce arata buna colaborare cu autoritatile romane, a declarat, miercuri, seful OLAF, Giovanni Kessler, care s-a aratat mai ingrijorat de statele membre in care nu sunt raportari de frauda. Pe de alta parte, in toata perioada de programare 2007-2013, Departamentul de Lupta Anti-Frauda DLAF) din Romania a gasit nereguli cu impact financiar de circa 231,7 milioane de euro, la proiectele din tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )