Libnet.ro
UNICEF

21:45

Posta Romana cumpara in leasing 100 de autoutilitare, contract estimat la 2 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Posta Romana cumpara in leasing 100 de autoutilitare, contract estimat la 2 milioane euro

Posta Romana a lansat o licitatie pentru preluarea in leasing a 100 de autoutilitare, la pachet cu servicii de asigurare CASCO pentru trei ani si RCA pentru un an, valoarea estimata a contractului fiind de 8,58 milioane lei 1,93 milioane euro),. continuă pe Wall-Street Ro

Posta Romana lanseaza un produs prin care clientii pot plati toate facturile de utilitati

Posta Romana lanseaza un nou produs, mandatul postal de incasare facturi, prin care clientii sai vor putea sa-si plateasca toate facturile de utilitati, informeaza un comunicat al companiei.

Facturile ENEL nu se mai platesc la Posta Romana

Compania de stat Posta Romana nu mai incaseaza, incepand de marti, 20 septembrie, facturile firmelor Enel Energie si Enel Energie Muntenia, una dintre cele trei distributii regionale de.

Acordurile dintre Enel si Posta Romana pentru plata numerar a facturilor Enel vor fi inchise

Incepand de maine, 20 septembrie, acordurile de incasare numerar dintre Enel Energie, Enel Energie Muntenia si Posta Romana, pentru plata numerar a facturilor Enel, vor fi inchise, ca urmare a deciziei unilaterale a Postei Romane de a nu mai prelungi contractul existent, informeaza Enel prin intermediul unui comunicat de presa.

Posta Romana a incheiat colaborarea cu Enel: De Marti, nu va mai incasa factura la energie

Compania de stat Posta Romana nu va mai incasa facturile firmelor Enel Energie si Enel Energie Muntenia, una dintre cele trei distributii regionale de electricitate, incepand cu data de 20.

Ne asteptam la o capitalizare de 50 milioane euro, la Posta Romana

Posta Romana datoreaza bani bugetului de stat, iar actionarii companiei se gandesc la o capitalizare a societatii, a spus, sambata, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, in cadrul unui seminar organizat la Sinaia.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )