Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: Acesta a fost cel mai suprarealist eveniment din istoria jurnalismului britanic

Antena3 Antena3,
VIDEO: Acesta a fost cel mai suprarealist eveniment din istoria jurnalismului britanic

Cotidianul britanic The Guardian a publicat vineri o inregistrare video cu jurnalisti care distrug sub privirile unor agenti ai serviciului britanic de informatii GCHQ) hard diskuri cu informatii obtinute de la. continuă pe Antena3

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor.

Consumul national de gaze a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al.

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani.

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres. Importurile de gaze au crescut semnificativ, respectiv cu peste 50% fata de acum doua saptamani, din cauza scaderii .

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Ana Maria Stancu (Meteo Antena 1), vacanta in cel mai civilizat loc din lume

Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Obsrvatorului Antenei 1, tocmai s-a intors dintr-o vacanta pe taramuri asiatice, vizitand Singapore si Thailanda. Primul stat este catalogat de ea drept cel mai civilizat loc din lume.

Cel mai puternic om din Egipt, amenintat de o grupare jihadista.

O grupare jihadista care a revendicat o serie de atacuri sangeroase in Egipt a amenintat ca-l va viza pe cel mai puternic om din tara, maresalul Abdel Fattah el-Sisi, comandantul armatei, care urmeaza sa candideze pentru postul de presedinte, relateaza Mediafax. Razbunarea va veni, a avertizat gruparea cu baza in Peninsula Sinai, intr-un comunicat postat pe site-uri jihadiste. Potrivit Centrului american de supraveghere a site-urile islamiste SITE, un comandant Ansar Beit al-Maqdess, Abu .

Tarile cu cel mai rapid Internet din lume: Romania, in top

Asiaticii domina topul tarilor cu cel mai rapid acces la Internet, iar Romania a coborat trei pozitii in top, potrivit Bloomberg. Cum arata topul tarilor cu cel mai rapid Internet, in slide-urile de mai jos!.

Cel mai spaniol restaurant din Bucuresti

E surprinzator ca sunt atat de putine restaurante cu bucatarie spaniola in Bucuresti, dat fiind ca sunt foarte multi de-ai nostri care au stat ani de zile acolo. De aceea e mai mult decat binevenita o initiativa precum aceea a unui roman care s-a.

Cel mai scump site din tara, un dezastru total. Specialistii romani: 'E sortit sa fie accesat doar de cei platiti sa faca asta'

Portalul eRomania este mult sub standardele actuale, potrivit unui raport independent realizat de experti din domeniul Internetului. Site-ul a obtinut o nota mult sub media pietei, de la pagini, cautare, login, aspecte juridice, securitate sau SEO.

Marea Britanie e sub apa! A fost cea mai ploioasa luna din ultimii 100 de ani

Sudul si vestul Marii Britanii sunt sub alerta de inundatii. in Somerset, unde viitura a facut prapad in ultimele zile, numarul bacteriilor din apa a crescut intr-un ritm alarmant. Meteorologii britanici spun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )