Libnet.ro
UNICEF

21:15

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Antena3 Antena3,
Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor. continuă pe Antena3

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani.

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres. Importurile de gaze au crescut semnificativ, respectiv cu peste 50% fata de acum doua saptamani, din cauza scaderii .

Consumul national de gaze a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al.

Pretul boabelor de cacao revine pe scadere

Pretul futures al boabelor de cacao a scazut ieri, pe pietele externe, lasand in urma cel mai ridicat nivel din 2011, dupa ce International Cocoa Organization ICCO) din Londra a estimat ca deficitul de pe piata de profil nu va fi prea mare.

Basescu si Gauck au discutat despre importanta implicarii la cel mai inalt nivel in anticoruptie

Traian Basescu si presedintele R. Germania, Joachim Gauck, au discutat, vineri, la Munchen, despre importanta implicarii la cel mai inalt nivel a autoritatilor statului in combaterea coruptiei. Cei doi.

De la chinezi vine lumina: cel mai mare producator de corpuri de iluminat intra in Romania

NVC Lighting Technology Corporation, cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China, va fi prezent incepand de anul acesta pe piata din Romania prin intermediul distribuitorului SPIN Com-Exim.

Obligatiunile Ucrainei, in cea mai mare crestere din ultima luna

Obligatiunile Ucrainei au inregistrat, ieri, cea mai mare crestere din ultima luna, dupa ce premierul Mikola Azarov si-a prezentat demisia ca sa puna capat protestelor de strada din tara, din ultimele doua luni, care s-au soldat cu victime saptamana trecuta.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Ana Maria Stancu (Meteo Antena 1), vacanta in cel mai civilizat loc din lume

Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Obsrvatorului Antenei 1, tocmai s-a intors dintr-o vacanta pe taramuri asiatice, vizitand Singapore si Thailanda. Primul stat este catalogat de ea drept cel mai civilizat loc din lume.

Lucrarile la cel mai mare parc fotovoltaic din Romania au fost inghetate

Lucrarile de amenajare a celui mai mare parc fotovoltaic din Romania, care a fost in curs de amenajare in orasul aradean Sebis, au fost inghetate dupa ce investitorii spanioli au aflat ca Guvernul pregateste un proiecte de lege care ar impune o taxa pe stalp.

Cel mai puternic om din Egipt, amenintat de o grupare jihadista.

O grupare jihadista care a revendicat o serie de atacuri sangeroase in Egipt a amenintat ca-l va viza pe cel mai puternic om din tara, maresalul Abdel Fattah el-Sisi, comandantul armatei, care urmeaza sa candideze pentru postul de presedinte, relateaza Mediafax. Razbunarea va veni, a avertizat gruparea cu baza in Peninsula Sinai, intr-un comunicat postat pe site-uri jihadiste. Potrivit Centrului american de supraveghere a site-urile islamiste SITE, un comandant Ansar Beit al-Maqdess, Abu .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )