Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO ACL Bihor acuza Posta Romana ca distribuie pliante anti Iohannis, iar BEJ Bihor nu reactioneaza

Adevărul Adevărul,
VIDEO ACL Bihor acuza Posta Romana ca distribuie pliante anti Iohannis, iar BEJ Bihor nu reactioneaza

Biroul Electoral Judetean Bihor nu a fost de acord cu sesizarea ACL cu privire la distribuirea catre pensionari, prin intermediul Postei Romane, a unor pliante cu mesajul Klaus Iohannis vrea sa iti taie pensia, considerand ca acestea ar contine doar o insiruire de afirmatii publice ale candidatului ACL prin care nu se aduce atingere imaginii sale. continuă pe Adevărul

REPORTAJ/FOTOGALERIE Posta Romana imparte gratuit batranilor care vin sa-si ridice pensia de la ghiseu pliante PSD cu Klaus Iohannis vrea sa iti taie pensia!

Posta Romana, condusa de vicepresedintele PSD Diaspora Alexandru Petrescu, imparte gratuit batranilor care vin sa-si ridice pensia de la ghiseele postale din Bucuresti pliante electorale PSD cu mesajul 'Klaus Iohannis vrea sa iti taie pensia'. Dupa ce un cititor HotNews. ro ne-a sesizat ca a intalnit aceasta situatie la unul din oficiile postale din sectorul 3, am mers in cel mai apropiat oficiu postal si intr-adevar la ghiseu se impart astfel de pliante. Le dam de obicei pensionarilor care vin sa ridice bani si cuponul de pensie. Nu pot sa va dau decat unul si nu avem alte pliante electorale, mi-a declarat angajata de la ghiseul postal din sectorul 1. Contactati de HotNews. ro, oficialii Postei au precizat ca angajatii nu au voie sa faca acest lucru la ghiseu, ca vor verifica cele relatate si vor lua masurile care se impun.

Posta Romana ar putea actiona in instanta ACL

Compania Nationala a anuntat ca ar putea actiona in instanta Alianta Crestin - Democrata, pentru prejudicii de imagine aduse in mijlocul procesului de privatizare, dupa ce ACL a acuzat Oficiul Judetean de Posta Sibiu de comiterea infractiunilor de abuz in serviciu si divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, precum si ca Posta Romana ar folosi bani publici pentru distribuirea unor flyere de campanie.

ACL Dolj acuza PSD de acordarea discretionara a fondurilor publice: doar localitatile conduse de primari PSD au primit bani la rectificarea bugetara

Alianta Crestin Liberala, filiala Dolj, acuza PSD de impartirea discretionara a fondurilor publice catre localitatile din judet, sustinand ca doar localitatile conduse de primari PSD sau care au trecut la PSD odata cu ordonanta ce a permis migratia alesilor locali au primit bani la recenta rectificare bugetara. Conform intentiilor PSD, la aceasta rectificare bugetara, cetatenii mai multor localitati in care alesii locali au decis sa ramana in PNL sau PDL primesc zero lei, fiind pedepsiti astfel pentru ca au inteles sa-si urmeze in mod liber constiinta, votand reprezentantii opozitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )