Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat

Actorul american Shia LaBeouf, in varsta de 30 de ani, a fost arestat dupa ce ar fi intrat intr-o altercatie cu un barbat in timpul unui eveniment organizat sub forma unei manifestatii anti-Trump, in apropierea unui muzeu din orasul New York, scrie Mediafax, citand Associated Press. continuă pe Hotnews

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat VIDEO

Actorul american Shia LaBeouf, in varsta de 30 de ani, a fost arestat in urma unei agresiuni care a avut loc in timpul unui eveniment organizat sub forma unei manifestatii anti-Trump. Potrivit primelor informatii artistul ar fi lovit un barbat care a exprimat opinii politice diferite de ale lui.

Actorul Shia LaBeouf, arestat pentru proteste anti-Trump

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, joi, dupa o incaierare care a avut loc in afara unui muzeu din New York, dupa ce a fost surprins in timp ce scanda El nu ne va diviza He will not divide us), in timpul unui protest impotriva presedintelui SUA, Donald Trump, a declarat politia, citata de Reuters.

Un manager Kaspersky Lab a fost arestat la Moscova

Un manager de la cea mai cunoscuta companie rusa de securitate informatica, Kaspersky Lab, a fost arestat la Mosca impreuna cu un ofiter FSB, scrie The Guardian, citand Kommersant. Compania a confirmat pentru Associated Press ca managerul diviziei de investigatii a fost arestat, insa precizeaza ca investigatia are legatura cu fapte ce s-au petrecut inainte ca respectivul manager sa lucreze la companie.

Un barbat suspectat ca ar fi planuit un atentat a fost arestat in Germania

Un barbat ce era suspectat ca ar fi planuit un atentat a fost arestat de politia din Germania. Fortele de ordine au informatii ca acesta ar fi avut legaturi cu un presupus islamist radicalizat din Austria, arestat in cursul zilei de vineri, arata AFP.

O oficial de rang inalt din Rusia a fost arestat pentru tradare, fiind suspect ca ar fi orchestrat atacurile cibernetice din campania electorala a SUA

Autoritatile ruse au arestat sub acuzatii de inalta tradare un oficial de rang inalt in securitate cibernetica din cadrul Serviciului Federal de Securitate FSB). Potrivit New York Times, el ar fi jucat un rol cheie in atacurile cibernetice din timpul alegerilor electorale din Statele Unite ale Americii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )