Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara: aproape 10.000 de oameni l-au votat pe Dan Boboutanu. Seara dramatica in care noul primar a cantat de veselie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara: aproape 10.000 de oameni l-au votat pe Dan Boboutanu. Seara dramatica in care noul primar a cantat de veselie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: una dintre marile surprize inregistrate la scrutinul din 5 iunie 2016 in judetul Hunedoara s-a petrecut in municipiul Hunedoara, unde pentru prima data localnicii au ales un primar pesedist. Dan Boboutanu a fost votat de aproape zece mii de hunedoreni, dar s-a impus la o diferenta de doar cateva sute de voturi in fata primarului in functie, Viorel Arion. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Surpriza uriasa in Hunedoara. Cine este noul primar al municipiului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Dan Boboutanu PSD) a fost ales primar al municipiului Hunedoara, potrivit informatiilor neoficiale oferite in urma numaratorii paralele a voturilor, la PSD si PNL. Dan Boboutanu l-a invins la un scor strans pe actualul primar al Hunedoarei, Viorel Arion.

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Candidatii isi vaneaza alegatorii prin metoda buna ziua

Alegatorii care ajung in fata celor mai animate sectii de votare din Hunedoara au toate sansele sa fie luati pe sus de candidatii la functia de primar sau de consiler local. Fiecare hunedorean venit la vot este intampinat cu zambetul pe buze si urari de bine de politicieni si sustinatorii lor. in jurul sectiei domneste insa o stare de tensiune.

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Viorel Arion a depus doua contestatii la Biroul Electoral de Circumscriptie

Alegeri locale 2016 Hunedoara: rezultatele neoficiale ale scrutinului din 5 iunie 2016 il indica pe Dan Boboutanu PSD), castigator al alegerilor locale pentru functia de primar, la o diferenta de cateva sute de voturi in fata contracandidatului sau, primarul Viorel Arion PNL). Luni, 6 iunie 2016, candidatul PNL a depus doua plangeri la Biroul Electoral de Circumscriptie, fata de modul in care s-au derulat alegerile.

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Devenii au ales un primar cu probleme penale: Mircia Muntean, la al cincilea mandat

Alegeri locale 2016 Deva. Mircia Muntean a devenit primar al municipiului Deva, potrivit primelor informatii neoficiale oferite in urma numaratorii voturilor. Mircia Muntean are o condamnare, un dosar penal, insa este un personaj popular in Deva, fiind la al cincilea mandat.

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan: Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca

Alegeri locale Cluj 2016. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a votat, duminica dimineata, la ora 9. 00 la Gradinita Mica Sirena.

Alegeri locale 2016. Prezenta la vot in Hunedoara si Deva

Alegeri locale 2016 Hunedoara. La alegerile locale desfasurate in 2012, prezenta la vot, atat in municipiul Deva, cat si in Hunedoara, a fost de circa 53 la suta.

Rezultate alegeri locale 2016 Aninoasa. Cine este noul primar al orasului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Aninoasa, il dau drept castigator pe Nicolae Dunca PSD), actualul primar.

Rezultate alegeri locale 2016 in Calan. Cine este noul primar al orasului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Calan, il dau drept castigator pe Adrian Iovanesc PNL), actualul primar.

Rezultate alegeri locale 2016 Geoagiu. Cine este noul primar al orasului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Geoagiu, il dau drept castigator pe Vasile Caragut ALDE), care l-a invins pe actualul primar, Ioan Valean.

Rezultate alegeri locale 2016 Hateg. Cine este noul primar al orasului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Hateg, il dau drept castigator pe Marcel Goia PNL), actualul primar al orasului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )