Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Alexandru Mitrita a inscris pentru Al Ahli, dupa o cursa de 50 de metri (4-2 vs Al Wahda)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Alexandru Mitrita a inscris pentru Al Ahli, dupa o cursa de 50 de metri (4-2 vs Al Wahda)

Fotbalistul Alexandru Mitrita a inscris un gol in meciul castigat de echipa Al Ahli, vineri, in deplasare, cu scorul de 4-2, in fata formatiei Al Wahda, in etapa a XVII-a a campionatului Arabiei Saudite. continuă pe Hotnews

Mitrita a inscris un gol pentru Al Ahli in ultimele minute ale meciului VIDEO

Fotbalistul Alexandru Mitrita a inscris un gol in meciul castigat de echipa Al Ahli, vineri, in deplasare, cu scorul de 4-2, in fata formatiei Al Wahda, in etapa a XVII-a a campionatului Arabiei Saudite.

Milioane de parinti sunt vizati de anunt. Ce trebuie sa stie pentru copii dupa revenirea fizica la scoala

Cele mai proaspete detalii au fost oferite astazi de catre ministrul Vlad Voiculescu. Anul scolar 2020-2021 bate la usa. Semestrul doi incepe cu certitudine, fizic, din 8 februarie. Ultimele informatii venite din partea Ministerelor Educatiei si Sanatatii incearca sa reglementeze inceputul de semestru. Ministrul Vlad Voiculescu, noi informatii despre anul scolar 2020-2021 Miinstrul Sorin Cimpeanu .

Miercuri - sedinta de Guvern; va fi aprobat un ajutor umanitar de urgenta pentru Croatia dupa cutremurul din decembrie

Guvernul urmeaza sa aprobe, in sedinta de miercuri, printr-o hotarare, acordarea de catre Romania a unui ajutor umanitar extern de urgenta, cu titlu gratuit, pentru Republica Croatia, in urma cutremurului care a avut loc, in decembrie, in apropiere de Zagreb, scrie Agerpres. Potrivit proiectului de hotarare, valoarea ajutorului se ridica la 642. 600 lei, exclusiv transportul. Se are in vedere aprobarea scoaterii din rezervele de stat a urmatoarelor produse: corturi, paturi, paturi, saltele pat, saci de dormit, cearsafuri pat si constructii usoare din elemente modulate. Transportul produselor se realizeaza cu mijloace de transport ale Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si ale Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale, pe ruta Bucuresti-Zagreb, in conditiile legii, se arata in nota de fundamentare a actului normativ.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )