Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Arabia Saudita: Adolescentul arestat la 13 ani a scapat de pedeapsa cu moartea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Arabia Saudita: Adolescentul arestat la 13 ani a scapat de pedeapsa cu moartea

Murtaja Qureiris, baiatul in varsta de 18 ani care a fost condamnat la pedeapsa cu moartea in Arabia Saudita, a fost scutit de executie si condamnat la 12 ani de inchisoare, scrie CNN. continuă pe Hotnews

CNN: Adolescentul saudit care a fost arestat la 13 ani a scapat de pedeapsa cu moartea

Murtaja Qureiris, un tanar de 18 ani care risca pedeapsa cu moartea in Arabia Saudita, a scapat de executie si a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, potrivit unei surse familiare cu situatia, citata de CNN.

Cum arata fiul Nadiei Comaneci la 13 ani. Ce sport practica Dylan FOTO si VIDEO

Fiul Nadiei Comaneci ii calca pe urme mamei sale. Baiatul are 13 si a ales inca de la o varsta frageda sa practice un sport. Iata un video cu Dylan care dovedeste ca i-a furat toate darurile mamei. Fiul Nadiei Comaneci, sportiv de exceptie la 13 ani Dylan, fiul cunoscutei Nadia Comaneci are 13 ani .

Barbat retinut dupa ce ar fi agresat sexual doi copii de 13 ani racolati pe o retea de socializare

Un barbat in varsta de 32 de ani a fost retinut de politistii din Capitala, dupa ce ar fi agresat sexual doi baieti 13 ani, pe care i-a racolat pe o retea de socializare.

Germania a exportat arme de peste un miliard de euro catre coalitia condusa de Arabia Saudita in razboiul din Yemen! Datele se refera doar la anul 2019

Guvernul Germaniei a aprobat, de la inceputul anului 2019, exporturi de peste un miliard de euro catre coalitia condusa de Arabia Saudita care duce un razboi in Yemen, conform unui document al Ministerului.

Militarul care ar fi agresat o minora de 13 ani, retinut pentru 24 de ore

Militarul care ar fi agresat, vineri, o minora de 13 ani a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Militar Bucuresti si va fi prezentat Tribunalului Militar Bucuresti cu propunerea de arestare.

Minora de 13 ani, abuzata sexual de un cadru militar in Bucuresti

Un militar in varsta de 38 de ani este cercetat pentru ca ar fi agresat sexual o minora in varsta de 13 ani. Politia Capitalei a fost sesizata, vineri, in jurul orei 16. 30, prin apel la 112.

Tanar din Valea Mare, acuzat ca ar fi violat o minora in varsta de 13 ani

O pustoaica de 13 ani, din comuna Valea Mare, in acuza pe un consatean ca ar fi violat-o. Tanarul are 24 de ani. Se pare ca cei doi s-au cunoscut pe o retea de socializare, iar barbatul ar fi dus-o acasa la el, unde, sub amenintari, ar fi violat-o.

Unul dintre principalii suspecti in atentatele din Sri Lanka, arestati in Arabia Saudita, anunta Interpolul

Un barbat din Sri Lanka, Ahamed Milhan Hayathu Mohamed, in varsta de 29 de ani, a fost arestat impreuna cu alti patru suspecti intr-o tara nedezvaluita din Orientul Mijlociu, in urma publicarii de catre Interpol a unei notite rosii, unul dintre presupusii organizatori ai atentatelor sangeroase de la 21 aprilie in Sri Lanka, soldate cu 258 de morti si aproape 500 de raniti in opt locuri, a anuntat organizatia, relateaza AFP.

Un militar ce a agresat sexual o fata de 13 ani, arestat pentru 30 de zile Caporalul are la activ doua misiuni in Afganistan

Un caporal din cadrul Ministerului Apararii Nationale a fost retinut, sambata dimineata, de catre procurorii Parchetului Militar din Capitala, pentru infractiunea de agresiune sexuala, anunta MApN. Militarul va fi prezentat Tribunalului Militar Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva, transmite Mediafax. 26 Caporalul a fost arestat pe o perioada de 30 de zile de catre Tribunalul Militar Bucuresti. 24 Militarul era incadrat la unitatea militara din Clinceni si are la activ doua misiuni in Afganistan, potrivit televiziunilor de stiri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )