Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Atentate la Bruxelles. Unul dintre romanii raniti in explozia de la aeroport: A fost un moment cumplit, de groaza

Adevărul Adevărul,
VIDEO Atentate la Bruxelles. Unul dintre romanii raniti in explozia de la aeroport: A fost un moment cumplit, de groaza

Printre cei raniti in atentatele de la Bruxelles, care au avut loc in aceasta dimineata se numara si un bistritean. Claudiu Rusu spune ca a fost un moment cumplit, de groaza si ca s-a adapostit intr-o cafenea, dupa ce a auzit mai multe focuri de arma. continuă pe Adevărul

Teroare in Belgia. Unul dintre ranitii din Colectiv, internat la Spitalul Militar din Bruxelles, externat pentru a face loc ranitilor din atentate

Unul dintre tinerii raniti in incendiul de la Colectiv a fost externat, marti, din Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, pentru a face loc ranitilor din atentatele teroriste care au zguduit capitala Belgiei. El a fost deja transportat cu ambulanta la un hotel din Bruxelles.

VIDEO Atentate la Bruxelles. Atacul de pe aeroportul Zaventem, comis de kamikaze

Procurorul general belgian a confirmat ipoteza atentatului sinucigas din aeroportul Zaventem, din Bruxelles, unde au avut loc, marti dimineata doua explozii, dar si bilantul provizoriu de 13 morti si 35 de raniti, informeaza Le Figaro.

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa-i pedepseasca pe rebelii kurzi si pe jihadistii din gruparea Stat Islamic ISIS) dupa ultimele atacuri teroriste, informeaza AFP.

Unul dintre ranitii din Colectiv, internat la Spitalul Militar din Bruxelles, a fost externat marti pentru a face loc ranitilor din atentate

Unul dintre tinerii raniti in urma incendiului din clubul Colectiv a fost externat, marti, din cauza atentatelor care au avut loc in Bruxelles, pentru a face loc ranitilor. Procedura se va aplica si in cazul altor trei tineri care sunt internati in Spitalul Militar Regina Astrid.

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului.

Atentate la Bruxelles. Marturii socante de la explozia din statia Maelbeek. Cum arata posibilii teroristi de la Bruxelles

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si aproximativ 130 ranite in urma unei explozii produse marti dimineata in statia de metrou Maelbeek, situata in Cartierul European din Bruxelles. Aceasta explozie a avut loc la putin peste o ora de la altele doua produse pe Aeroportul Zaventem din capitala Belgiei si soldate cu cel putin 12 morti. Era ca la razboi, a descris situatia un martor la tragedie.

Atentate la Bruxelles. Fratele lui Novak Djokovici trebuia sa aterizeze la Zaventem in momentul producerii exploziilor. Meciul amical de fotbal Belgia-Portugalia va fi anulat

Djordje Djokovici, fratele tenismenului Novak Djokovici, era unul dintre miile de pasageri care ar fi trebuit sa ajunga astazi pe aeroportul Zaventem din Bruxelles.

Atentate Bruxelles. Primele reactii ale belgienilor despre explozii

Lumea intreaga este socata de atentatele de la Bruxelles. Oamenii simpli isi manifesta indignarea si ingrijorarea pe retelele de socializare.

Explozii la Bruxelles. Discutia dintre un controlor de trafic si pilotul unui avion care se pregatea sa aterizeze

O discutie dintre un controlor de trafic si pilotul unui avion care se pregatea sa aterizeze a aparut pe internet. Pe inregistare se aude controlul de trafic care spune, cu o voce aparent calma, ca a fost o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )