Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO ATP Madrid: Stan Wawrinka si Marin Cilic, eliminati in turul doi (Rezultate complete)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Madrid: Stan Wawrinka si Marin Cilic, eliminati in turul doi (Rezultate complete)

Elvetianul Stan Wawrinka favorit trei) si croatul Marin Cilic cap de serie numarul sapte) au fost eliminati inca din turul doi al turneului Masters de la Madrid. Wawrinka a fost invins de francezul Benoit Paire locul 52 ATP), in timp ce Marin Cilic a cedat in fata germanului Alexander Zverev locul 19 ATP). continuă pe Hotnews

ATP Madrid: Andy Murray, invins de Borna Coric in optimi

Britanicul Andy Murray, liderul ATP, a fost eliminat, joi, in optimile de finala ale turneului Masters de la Madrid, fiind invins de croatul Borna Coric, locul 59 mondial, scor 6-3, 6-3.

ATP Madrid: Marius Copil, invins de Andy Murray in turul doi

Marius Copil, beneficiar al unui wild-card si locul 104 ATP, a fost eliminat de britanicul Andy Murray, liderul ierarhiei mondiale, in turul doi al turneului Masters de la Madrid. Murray s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, dupa o ora si 24 de minute.

ATP Madrid: Marius Copil, victorie dramatica impotriva lui Guillermo Garcia-Lopez - Duel cu Andy Murray in turul doi

Marius Copil 104 ATP) a avut parte de un meci dramatic impotriva lui Guillermo Garcia-Lopez 124 ATP), jucatorul nostru impunandu-se cu 11-9 in tiebreak-ul din setul decisiv.

ATP Madrid: Grigor Dimitrov si Tomas Berdych, in turul doi (rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 12, Grigor Dimitrov s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Madrid, dupa ce l-a invins pe Philipp Kohlschreiber, scor 7-6 7), 6-4. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Tomas Berdych favorit 11). Au parasit deja turneul Jack Sock cap de serie numarul 14) si Gael Monfils 15). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

ATP Madrid: Florin Mergea (castigator in 2015 si finalist in 2016), eliminat din competitia de dublu in runda inaugurala

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) a fost eliminata, luni, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid, fiind invinsa de cuplul Oliver Marach/Mate Pavici Austria/Croatia), scor 6-7 5), 6-3, 10-8. Mergea a fost finalist anul trecut si castigator al trofeului la dublu in 2015, impreuna cu partenerul sau de atunci, indianul Rohan Bopanna.

VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid 2-1/ Campioana Europei a ajuns pentru a 15-a oara in finala Champions League

Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat pentru a 15-a oara in finala Champions League, desi a fost invinsa de Atletico Madrid, scor 2-1, in a doua mansa a semifinalelor. Echipa pregatita de Zinedine Zidane s-a impus insa cu 4-2 la general, dupa victoria categorica din meciul tur scor 3-0).

VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

Locul 60 WTA, Eugenie Bouchard s-a mobilizat exemplar in meciul cu Maria Sharapova, jucatoare din Canada reusind sa o elimine pe rusoaica inca din turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Dupa un meci de doua ore si 52 de minute, Genie s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 2-6, 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )