Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Barack Obama si Angela Merkel avertizeaza cu noi sanctiuni impotriva Rusiei, daca alegerile vor fi perturbate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barack Obama si Angela Merkel avertizeaza cu noi sanctiuni impotriva Rusiei, daca alegerile vor fi perturbate

Presedintele american Barack Obama a declarat vineri ca SUA vor trece la sanctiuni sectoriale impotriva Rusiei, daca Moscova impiedica planurile pentru alegeri in Ucraina la sfarsitul lunii acesteia, relateaza Reuters. Declaratiile au fost facute in cadrul unei conferinte de presa comune cu cancelarul Angela Merkel, cu care a avut o intrevedere in Biroul oval de la Casa Alba. continuă pe Hotnews

Obama si Merkel AVERTIZEAZA Rusia cu noi sanctiuni, daca va continua destabilizarea Ucrainei

Rusia risca sa fie vizata de o noua serie de sanctiuni daca va continua destabilizarea Ucrainei, avertizeaza presedintele Statelor Unite, Barack Obama, dupa intrevederea pe care a avut-o cu Angela Merkel,.

Obama si Merkel avertizeaza Rusia cu noi sanctiuni

Rusia risca sa fie vizata de o noua serie de sanctiuni daca va continua destabilizarea Ucrainei, avertizeaza presedintele Statelor Unite, Barack Obama, dupa intrevederea pe care a avut-o cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

UPDATE Angela Merkel a avut o intalnire cu Barack Obama la Casa Alba, pentru a discuta despre Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns vineri dimineata la Casa Alba, unde a discutat cu presedintele Barack Obama in special despre criza din Ucraina si despre negocierile pe tema unul acord de liber-schimb americano-european, transmite AFP. 00: Angela Merkel, dupa intalnirea cu Barack Obama la Casa Alba: Vom trece la un al treilea stadiu al sanctiunilor impotriva Rusiei. Subliniez faptul ca acest lucru nu este ceea ce ne dorim. Reuters).

Angela Merkel se afla in vizita la Casa Alba, pentru a discuta cu Obama despre Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns vineri dimineata la Casa Alba, unde va discuta cu presedintele Barack Obama in special despre criza din Ucraina si despre negocierile pe tema unul acord de liber-schimb americano-european, transmite AFP.

Barack Obama se va deplasa in Polonia, in iunie

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, va efectua o vizita in Polonia, in luna iunie, in cadrul unui turneu european, anunta vicepresedintele american, Joseph Biden, citat de AFP. Vizita lui Barack.

Angela Merkel i-a cerut lui Vladimir Putin sa ajute la eliberarea inspectorilor OSCE

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut, joi, presedintelui rus Vladimir Putin sa contribuie la eliberarea inspectorilor OSCE retinuti de insurgenti prorusi in estul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, citat.

Ucraina primeste un credit de 17 mld dolari de la FMI, Angela Merkel ii cere lui Vladimir Putin sa contribuie la eliberarea observatorilor OSCE

Ucraina, amenintata militar de Rusia si cuprinsa de o insurectie pro-rusa din ce in ce mai agresiva in estul tarii, a primit un imprumut de 17 miliarde de dolari de la FMI, anunta AFP. Tot joi, cancelarul german Angela Merkel a avut o discutie telefonica cu Vladimir Putin, caruia i-a cerut sa contribuie la eliberarea observatorilor OSCE, tinuti prizonieri de separatistii pro-rusi de peste o saptamana, in estul Ucrainei.

Japonia impune noi sanctiuni Rusiei

Guvernul de la Tokyo a anuntat marti noi sanctiuni impotriva Rusiei din cauza situatiei din Ucraina, anunta ITAR-TASS. Este vorba despre sanctiuni care prevad neacordarea vizelor de intrare in Japonia pentru 23 de oficiali rusi. Deocamdata lista nu a fost publicata.

Japonia anunta ca va impune noi sanctiuni impotriva Rusiei

Guvernul Japoniei anunta introducerea unor sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei in contextul tensionarii situatiei din Ucraina. Este vorba despre interdictii de viza pentru 23 de cetateni rusi, inclusiv.

Canada impune noi sanctiuni Rusiei din cauza crizei ucrainene

Canada a anuntat, luni, o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei. De aceasta data, sanctiunile vizeaza doua banci si noua oficiali de rang inalt, acuzati de implicare in criza ucraineana, relateaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )