Libnet.ro
UNICEF

12:15

Obama si Merkel avertizeaza Rusia cu noi sanctiuni

România Liberă România Liberă,
Obama si Merkel avertizeaza Rusia cu noi sanctiuni

Rusia risca sa fie vizata de o noua serie de sanctiuni daca va continua destabilizarea Ucrainei, avertizeaza presedintele Statelor Unite, Barack Obama, dupa intrevederea pe care a avut-o cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. continuă pe România Liberă

Obama si Merkel AVERTIZEAZA Rusia cu noi sanctiuni, daca va continua destabilizarea Ucrainei

Rusia risca sa fie vizata de o noua serie de sanctiuni daca va continua destabilizarea Ucrainei, avertizeaza presedintele Statelor Unite, Barack Obama, dupa intrevederea pe care a avut-o cu Angela Merkel,.

VIDEO Barack Obama si Angela Merkel avertizeaza cu noi sanctiuni impotriva Rusiei, daca alegerile vor fi perturbate

Presedintele american Barack Obama a declarat vineri ca SUA vor trece la sanctiuni sectoriale impotriva Rusiei, daca Moscova impiedica planurile pentru alegeri in Ucraina la sfarsitul lunii acesteia, relateaza Reuters. Declaratiile au fost facute in cadrul unei conferinte de presa comune cu cancelarul Angela Merkel, cu care a avut o intrevedere in Biroul oval de la Casa Alba.

Japonia impune noi sanctiuni Rusiei

Guvernul de la Tokyo a anuntat marti noi sanctiuni impotriva Rusiei din cauza situatiei din Ucraina, anunta ITAR-TASS. Este vorba despre sanctiuni care prevad neacordarea vizelor de intrare in Japonia pentru 23 de oficiali rusi. Deocamdata lista nu a fost publicata.

Vladimir Putin: Noile sanctiuni risca sa afecteze companiile occidentale care activeaza in Rusia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avertizat, marti, in cadrul unei conferinte televizate, ca noile sanctiuni americane si europene ar putea avea repercusiuni asupra modului in care companiile occidentale activeaza in domenii-cheie ale Rusiei, precum sectorul energetic, potrivit AFP.

Putin: Noile sanctiuni risca sa afecteze intreprinderi occidentale care activeaza in Rusia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avertizat marti ca noile sanctiuni americane si europene ar putea afecta intreprinderile occidentale care activeaza in domeniul energetic rus si a dezmintit, totodata, prezenta unor forte rusesti in estul Ucrainei, potrivit Mediafax.

Ucriana, in centrul discutiilor Obama-Merkel

La sase luni dupa ce a descoperit ca telefonul mobil i-a fost ascultat de serviciile secrete americane , Angela Merkel se deplaseaza, vineri, la Washington pentru a se intalni cu presedintele american Barack Obama .

Ucraina, in centrul discutiilor Obama-Merkel

La sase luni dupa ce a descoperit ca telefonul mobil i-a fost ascultat de serviciile secrete americane, Angela Merkel se deplaseaza, vineri, la Washington pentru a se intalni cu presedintele american Barack Obama .

Canada impune noi sanctiuni Rusiei din cauza crizei ucrainene

Canada a anuntat luni o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei, vizand de aceasta data doua banci si noua oficiali de rang inalt, acuzati de implicare in criza ucraineana. Pana cand Rusia.

Japonia anunta ca va impune noi sanctiuni impotriva Rusiei

Guvernul Japoniei anunta introducerea unor sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei in contextul tensionarii situatiei din Ucraina. Este vorba despre interdictii de viza pentru 23 de cetateni rusi, inclusiv.

Canada impune noi sanctiuni Rusiei din cauza crizei ucrainene

Canada a anuntat, luni, o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei. De aceasta data, sanctiunile vizeaza doua banci si noua oficiali de rang inalt, acuzati de implicare in criza ucraineana, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )