Libnet.ro
UNICEF

01:05

Japonia anunta ca va impune noi sanctiuni impotriva Rusiei

Antena3 Antena3,
Japonia anunta ca va impune noi sanctiuni impotriva Rusiei

Guvernul Japoniei anunta introducerea unor sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei in contextul tensionarii situatiei din Ucraina. Este vorba despre interdictii de viza pentru 23 de cetateni rusi, inclusiv. continuă pe Antena3

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 s-au angajat sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat comun, un oficial american de rang inalt precizand ca noile masuri vor fi anuntate luni, relateaza AFP.

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 s-au angajat sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat comun, un oficial american de rang inalt precizand ca noile masuri ar putea fi anuntate luni, relateaza AFP .

Presedintele SUA anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Barack Obama, ajuns in Filipine in cadrul turneului sau asiatic, a declarat ca noi sanctiuni impotriva Rusiei urmeaza sa fie anuntate luni. Potrivit AFP, aceste sanctiuni vor.

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Am convenit sa impunem cat mai curand sanctiuni impotriva Rusiei, se arata intr-un comunicat comun al statelor G7, publicat sambata, la Seul. Luand in considerare necesitatea de a garanta alegeri prezidentiale democratice, pasnice si reusite luna viitoare la 25 mai), in Ucraina, ne-am angajat sa actionam de urgenta pentru a intensifica sanctiunile tintite si masurile impotriva Rusiei, adauga G7 in comunicat.

Statele G7 vor adopta NOI SANCTIUNI impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 s-au angajat sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat comun, un oficial american de rang inalt precizand ca noile masuri ar putea fi anuntate luni, relateaza AFP,.

G7 va impune noi sanctiuni contra Rusiei

G7, grupul celor mai industrializate and tari, s-a angajat sa impuna noi sanc and tiuni contra Rusiei in criza ucraineana, potrivit unui comunicat comun de astazi, in timp ce un inalt responsabil american a precizat ca ele ar trebui sa intervina de luni.

Barack Obama vorbeste despre noi sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni, pentru a opri provocarile Moscovei in Ucraina. / Ministrii de externe din UE se reunesc luni la Bruxelles, pentru a decide trecerea la faza a treia a sanctiunilor impuse Rusiei

Noile sanctiuni internationale impotriva Moscovei, ce ar urma sa fie impuse incepand de luni, au ca scop sa puna capat provocarilor Moscovei in estul Ucraine, a declarat duminica, la Kuala Lumpur, presedintele american Barack Obama. Este important ca noi sa luam masuri pentru a face Rusia sa inteleaga ca actiunile de destabilizare a Ucrainei trebuie sa inceteze, a afirmat liderul de la Casa Alba, citat de AFP.

Japonia impune noi sanctiuni Rusiei

Guvernul de la Tokyo a anuntat marti noi sanctiuni impotriva Rusiei din cauza situatiei din Ucraina, anunta ITAR-TASS. Este vorba despre sanctiuni care prevad neacordarea vizelor de intrare in Japonia pentru 23 de oficiali rusi. Deocamdata lista nu a fost publicata.

Obama: Daca Rusia nu va inceta cu provocarile, consecintele vor creste

Liderii europeni urmeaza sa se intalneasca, astazi, pentru a discuta pe marginea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei. Oficialii G7 au promis ca se vor grabi sa impuna Rusiei noi sanctiuni, ca raspuns la incalcarea termenilor acordului de la Geneva privind Ucraina, fara sa precizeze cand vor face acest lucru si care vor fi tintele, potrivit Wall Street Journal.

Barack Obama: Noile sanctiuni impotriva Rusiei vor fi anuntate luni

Noi sanctiuni impotriva Rusiei vor fi anuntate luni, a declarat presedintele american Barack Obama, ajuns in Filipine in cadrul turneului sau asiatic, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )