Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Barack Obama a glumit pe seama lui Hillary Clinton si Donald Trump, la dineul anual al corespondentilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barack Obama a glumit pe seama lui Hillary Clinton si Donald Trump, la dineul anual al corespondentilor

Presedintele american Barack Obama a facut cateva glume la adresa lui Hillary Clinton si Donald Trump la editia din acest an a Dineului Corespondentilor de la Casa Alba, un eveniment organizat ca de fiecare data intr-o atmosfera relaxata, sambata seara, la Washington. continuă pe Hotnews

VIDEO Presedintele Barack Obama a glumit pe seama lui Hillary Clinton la traditionalul Dineu al Corespondentilor

Presedintele american Barack Obama a fost sambata seara gazda traditionalei cine anuale cu jurnalistii, un bun prilej de glume si ironii. De data aceasta nu au scapat de glumele sefului de la Casa Alba, Hillary Clinton si Donald Trump.

Obama a glumit pe seama lui Hillary Clinton si Donald Trump

Presedintele american Barack Obama a facut cateva glume la adresa lui Hillary Clinton si Donald Trump la editia din acest an a Dineului Corespondentilor de la Casa Alba, un eveniment organizat ca de fiecare data intr-o atmosfera relaxata, la.

VIDEO Obama, gluma la adresa lui Hillary Clinton:O prietena care castiga milioane de dolari pe an locuieste acum intr-un microbuz

Presedintele american Barack Obama a fost sambata seara gazda traditionalei cine anuale cu jurnalistii, un bun prilej de glume si ironii. De data aceasta nu au scapat de glumele sefului de la Casa Alba, Hillary Clinton si Donald Trump.

VIDEO: Obama glumeste pe seama lui Hillary Clinton si Donald Trump

Presedintele american Barack Obama a facut cateva glume la adresa lui Hillary Clinton si Donald Trump la editia din acest an a Dineului Corespondentilor de la Casa Alba, un eveniment organizat ca de fiecare data intr-o atmosfera relaxata, sambata seara, la Washington, informeaza Mediafax.

Rusia este pregatita sa coopereze cu Hillary Clinton, daca aceasta va castiga alegerile prezidentiale din SUA

Ministrul rus de Externe Serghei lavrov a afirmat miercuri cu Rusia va coopera cu Hillary Clinton, daca aceasta va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite, informeaza Sputnik News. Daca Hillary Clinton.

Uranium One, o piatra de moara pentru Hillary Clinton

In timp ce Hillary Clinton s-a lansat in campania pentru prezidentialele din SUA, Trezoreria se ocupa de Fundatia Clinton si legaturile cu Uranium One. Iar New York Times releva modul in care agentia atomica rusa Rosatom a preluat o firma canadiana cu mine de uraniu din Asia Centrala pana in Vestul american, o afacere care nu implica doar presedintele rus, ci si fostul presedinte american Bill Clinton si sotia acestuia.

Barack Obama, pus pe glume la dineul cu jurnalistii acreditati la Casa Alba: Masajul la umeri facut de Joe Biden e magic (VIDEO)

O data pe an, e randul presedintelui american sa dea replica presei. Barack Obama nu a facut exceptie nici in 2015 si a luat cuvantul la dineul cu jurnalistii acreditati la Casa Alba, organizat la un hotel.

New York Times: Legaturi dubioase intre bani rusesti si Hillary Clinton. Donatii de milioane de dolari sunt puse la indoiala

New York Times publica o investigatie potrivit careia doua milioane de dolari de sorginte ruseasca ar fi intrat in conturile Fundatiei Clinton in perioada in care Hillary Clinton era imputernicita, in calitate de membru al unei Comisii a SUA, sa aprobe sau sa respinga achizitionarea unei companii miniere de uraniu de catre o companie de stat din Rusia.

SUA: Hillary Clinton in fruntea sondajelor pentru prezidentialele din 2016, urmata de republicanul Marco Rubio

Democrata Hillary Clinton si republicanul Marco Rubio se afla in fruntea sondajelor in cursa pentru alegerile prezidentiale americane, potrivit unui sondaj al universitatii Quinnipiac, citat de.

SUA: Hillary Clinton si Marco Rubio, in fruntea sondajelor pentru prezidentialele din 2016

Democrata Hillary Clinton si republicanul Marco Rubio se afla in fruntea sondajelor, cu mai mult de un an si jumatate inainte de alegerile prezidentiale americane, potrivit unui sondaj al universitatii Quinnipiac publicat joi si citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )