Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Barbatul care i-a taiat cu coasa pe doi politisti, dus de pe patul de spital direct la judecata

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barbatul care i-a taiat cu coasa pe doi politisti, dus de pe patul de spital direct la judecata

Barbatul care a atacat doi politisti cu coasa in Vacaresti, jud. Dambovita, a primit ingrijirile necesare pentru a putea fi transportat la Tribunal, dupa ce a fost impuscat de oamenii legii. continuă pe Adevărul

Ce au facut doi politisti, in miez de noapte, cand au gasit un om cazut la pamant. Cand obosesti te schimb eu! - VIDEO

Doi politisti si un jandarm din Bucuresti au reusit sa salveze un barbat cazut la pamant, in timp ce patrulau, in miez de noapte, in Centrul vechi al Capitalei.

Vedeta care si-a pierdut doi copii, la cateva saptamani distanta. Moderatorul TV e devastat

Celebrul moderator american de talk-show-uri, Larry King, a pierdut doi copii, la distanta de doar trei saptamani unul de altul. Anuntul a fost facut sambata, chiar de tatal indurerat. Ambii copii proveneau din casatoria lui King cu Alene Atkins. Mai multe detalii, in continuare. Larry King si-a pierdut doi copii in numai trei saptamani Fiul .

Barbatul care si-a omorat iubita in fata unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins la Suceava

Barbatul suspectat ca si-a omorat iubita, in noaptea de duminica spre luni, in fata unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins de politisti la Suceava. Cel mai probabil, barbatul de 25 de ani va fi dus la Cluj, unde va fi audiat.

Imaginile video in care Politia bate palma cu clanul Duduianu sunt publice. intalnire la ceas de seara intre interlopi si oamenii legii

Razboiul clanurilor declanseaza scandal in Politia Romana. Sefii Politiei au participat la o intalnire de taina cu fratii Duduianu, in toiul noptii de 8 spre 9 august. Si nu doar interlopii apeleaza la legea tacerii, o fac acum si oamenii legii in fata acuzatiilor. intalnire de taina, langa o biserica, intre sefii Politiei si membrii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )