Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Barcelona - Real Madrid 5-1 / Fiesta catalana, Madridul umilit pe terenul marii rivale

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barcelona - Real Madrid 5-1 / Fiesta catalana, Madridul umilit pe terenul marii rivale

Barcelona s-a descurcat si fara Messi in marele derbi cu Real Madrid din etapa a X-a), catalanii castigand cu un categoric 5-1 partida jucata pe Camp Nou. Eroul serii pentru catalani a fost Luis Suarez a reusit sa inscrie de trei ori). in urma acestei infrangeri umilitoare, galacticii se afla pe locul noua in clasamentul din LaLiga, iar zilele lui Julen Lopetegui pe banca albilor sunt numarate. continuă pe Hotnews

Barcelona - Real Madrid 5-1 / Fiesta catalana, Madridul umilit pe terenul marii rivale

Barcelona s-a descurcat si fara Messi in marele derbi cu Real Madrid din etapa a X-a), catalanii castigand cu un categoric 5-1 partida jucata pe Camp Nou. Eroul serii pentru catalani a fost Luis Suarez a reusit sa inscrie de trei ori). in urma acestei infrangeri umilitoare, galacticii se afla pe locul noua in clasamentul din LaLiga, iar zilele lui Julen Lopetegui pe banca albilor sunt numarate.

VIDEO Atletico Madrid (2-0 cu Sociedad), lider n Spania naintea derbiului dintre Barcelona si Real Madrid

Atletico Madrid a castigat cu 2-0 meciul cu Real Sociedad, rezultat in urma caruia echipa lui Diego Simeone a urcat provizoriu pe locul intai in clasamentul din LaLiga. De la ora 17:15 va avea loc pe Camp Nou marele derbi dintre Barcelona si Real Madrid.

DEZASTRU pentru Real Madrid! Galacticii, UMILITI pe Nou Camp de Barcelona cu un scor de MAIDAN (FOTO, VIDEO)

Real Madrid e in criza! Galacticii au suferit duminica una dintre cele mai mari umilinte din istoria clubului. Echipa antrenata de Julen Lopetegui a fost invinsa de marea sa rivala, pe Nou Camp, cu un neverosi.

Barcelona o umileste pe Real Madrid cu o mana de goluri. Hattrick Suarez!

El Clasico programat in aceasta duminica a fost transat categoric de FC Barcelona, echipa care s-a impus cu 5-1 in fata rivalei Real Madrid. Un derby marcat de absenta lui Lionel Messi, unul dintre cei 93. 265 de spectatori prezenti pe Nou Camp.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )