Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO BNR a cotat leul la valori maxime ale anului- 4,4763/eur dupa ce cursul atinsese inaintea pranzului 4,5 lei/eur

Hotnews Hotnews,
 VIDEO BNR a cotat leul la valori maxime ale anului- 4,4763/eur dupa ce cursul atinsese inaintea pranzului 4,5 lei/eur

BNR a cotat leul la 4,4763/eur dupa ce cursul atinsese inaintea pranzului 4,5 lei/eur . Leul a reactionat cel mai disproportionat, iar deprecierea este o consecinta a jucatorilor straini care renunta la titlurile de stat cu maturitati apropiate. Nu este insa un fenomen, dar presiunea pe leu se mentine, a mai spus dealerul citat. Potrivit aceleiasi surse, BNR nu va interveni in piata pentru a calma deprecierea intrucat iscarea este regionala si nu ar reusi mare lucru. Probabil il va lasa sa se deprecieze mai departe pentru ca o interventie ar corecta cu atat mai mult cu cat cursul este mai depreciat, a explicat pentru HotNews dealerul unei banci comerciale. continuă pe Hotnews

BNR a cotat leul la valori maxime ale anului- 4,4763/eur dupa ce cursul atinsese inaintea pranzului 4,5 lei/eur

BNR a cotat leul la 4,4763/eur dupa ce cursul atinsese inaintea pranzului 4,5 lei/eur . Leul a reactionat cel mai disproportionat, iar deprecierea este o consecinta a jucatorilor straini care renunta la titlurile de stat cu maturitati apropiate. Nu este insa un fenomen, dar presiunea pe leu se mentine, a mai spus dealerul citat. Potrivit aceleiasi surse, BNR nu va interveni in piata pentru a calma deprecierea intrucat iscarea este regionala si nu ar reusi mare lucru. Probabil il va lasa sa se deprecieze mai departe pentru ca o interventie ar corecta cu atat mai mult cu cat cursul este mai depreciat, a explicat pentru HotNews dealerul unei banci comerciale.

INS: resursele de energie primara au scazut cu 12,1% in primele patru luni ale anului

In perioada 1. 2013, resursele de energie primara au scazut cu 12,1%, iar cele de energie electrica au scazut fata de aceeasi perioada a anului precedent, cu 3,3%. Principalele resurse de energie primara in perioada 1. 2013, au totalizat 9979,4 mii tone echivalent petrol combustibil conventional cu puterea calorifica de 10000 Kcal/Kg) -tep- in scadere cu 1372,2 mii tep fata de perioada 1. 2012, se arata intr-un comunicat difuzat joi de oficialii Institutului National de Statistica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )