Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Calificare la pas pentru Steaua in sferturile Cupei Romaniei, dupa 2-0 cu Poli Timisoarain Ghencea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Calificare la pas pentru Steaua in sferturile Cupei Romaniei, dupa 2-0 cu Poli Timisoarain Ghencea

Desi nu a a fortat in meciul de Cupa cu ACS Poli Timisoara, Steaua a castigat lejer, scor 2-0, partida cu banatenii din optimi. Georgievski si Piovaccari au marcat golurile gazdelor, care au adus calificarea in sferturi. continuă pe Adevărul

VIDEO Calificare facila pentru Steaua in sferturile Cupei Romaniei, dupa 2-0 cu Poli Timisoarain Ghencea

Desi nu a a fortat in meciul de Cupa cu ACS Poli Timisoara, Steaua a castigat lejer, scor 2-0, partida cu banatenii din optimi. Georgievski si Piovaccari au marcat golurile gazdelor, care au adus calificarea in sferturi.

Steaua a invins ACS Poli Timisoara si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa ACS Poli Timisoara, in optimile competitiei.

FC Viitorul a invins FC Brasov si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia FC Viitorul s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Brasov, in optimile competitiei. Unicul gol al.

Astra Giurgiu a invins Gaz Metan Medias, scor 1-0, si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Astra Giurgiu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Medias, in optimile competitiei.

Pandurii Targu Jiu s-au calificat in sferturile Cupei Romaniei dupa ce a invins Ripensia Timisoara, scor 3-0

Pandurii Targu Jiu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-0 2-0), echipa Ripensia Timisoara, din Liga a V-a, relateaza.

Astra Giurgiu a invins Gaz Metan Medias, scor 1-0, si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Astra Giurgiu este cea de-a treia echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Gaz Metan Medias. Unicul gol al intalnirii a fost marcat cu patru minute.

FC Vaslui a invins cu 4-1 pe FC Botosani si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

FC Vaslui s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a castigat cu 4-1 partida de pe teren propriu cu FC Botosani. Oaspetii au deschis scorul rapid, in minutul 7, prin Vraciu, dar gazdele.

Pandurii Tg. Jiu este prima echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 3-0 cu Ripensia

Povestea frumoasa a Ripensiei Timisoara in editia din acest an a Cupei Romaniei s-a incheiat in optimile de finala. Ripensia, prima echipa din liga a cincea calificata in aceasta faza a competitiei, a fost.

Marti incep optimile Cupei Romaniei. Program si televizari

Partidele din optimile Cupei Romaniei se desfasoara intr-o singura mansa, pe terenul primei ehcipei. Derbyurile sunt Steaua - Timisoara si Rapid - Petrolul.

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 2-0 cu ACS Poli Timisoara

Liderul Ligii I, Steaua, merge mai departe in Cupa Romaniei, dupa ce a invins cu 2-0 pe ACS Poli Timisoara, intr-un meci din optimile de finala ale competitiei, disputat pe stadionul Ghencea. Ros-albastrii au.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )