Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Care sunt restrictiile din satul Ramnicelu si rutele de ocolire a localitatii plasate in carantina

Adevărul Adevărul,
VIDEO Care sunt restrictiile din satul Ramnicelu si rutele de ocolire a localitatii plasate in carantina

La mai putin de o saptamana dupa carantinarea unui cartier din municipiul Buzau, autoritatile au izolat vineri noaptea satul Ramnicelu, de langa Ramnicu Sarat, dupa ce reprezentantii DSP au depistat un focar la o familie formata din sapte membri. Masura izolarii satului fost luata dupa ce un numar mare de localnici, contactii celor sapte bolnavi, au refuzat testarile si izolarea la domiciliu. continuă pe Adevărul

VIDEO Satul Ramnicelu din judetul Buzau a intrat in carantina. Localitatea este inconjurata de jandarmi si politisti

Dupa ce a fost depistat un focar de coronavirus, autoritatile buzoiene au instituit carantina in satul Ramnicelu, din comuna buzoiana cu acelasi nume, unde locuiesc aproximativ 3. 000 de oameni. De la ora 4. 00, in zori, efective impresionante de politisti si jandarmi au format filtre pe drumurile care leaga satul de celelalte localitati vecine si patruleaza permanent in jurul satului Ramnicelu.

Care sunt motivele pentru care vom putea parasi localitatile, dupa 15 mai. Vezi integral masurile propuse MAI

Ministerul de Interne a oferit noi informatii despre masurile de prevenire si control a raspandirii noului coronavirus, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu starea de alerta, din data de 15 mai.

CFR Calatori: Sunt pregatite doua trenuri pentru muncitori spre Austria, care vor pleca din Timisoara

CFR Calatori a anuntat, vineri, ca sunt pregatite 2 perechi de trenuri care vor transporta muncitori din Romania in Austria. Acestea vor pleca din Timisoara in zilele de 10 si 13 mai si vor fi formate doar din vagoane cuseta. Compania anunta si masuri speciale pentru evitarea raspandirii COVID-19, potrivit Mediafax. Ministerul Transporturilor a aprobat circulatia trenurilor cu muncitori sezonieri spre Europa.

Unele magazine din mall-uri se deschid dupa 15 mai. Care sunt acestea

Ludovic Orban a venit cu noi precizari: in anumite spatii de tip mall, sunt magazine care au intrari exterioare si este normal ca aceste magazine, chiar daca sunt in interiorul mall-urilor, ele vor fi.

Ce trebuie sa stie antreprenorii care aplica la IMM Invest si care sunt avantajele programului? Daniel Szekely, Director Executiv Clienti IMM si MicroBusiness la BT, este invitat deladistanta, joi de la ora 14:00

Cine poate aplica la programul IMM Invest, care sunt avantajele programului si ce trebuie sa stie antreprenorii inainte de a aplica? Daniel Szekely, Director Executiv Clienti IMM si MicroBusiness la Banca Transilvania, este invitat deladistanta, joi de la ora 14:00. iI puteti adresa intrebari lui Daniel Szekely folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3762 seconds )