Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. CHINA: Tragedie de Anul Nou, la Shanghai. 35 de oameni au murit intr-o ambuscada

România Liberă România Liberă,
VIDEO. CHINA: Tragedie de Anul Nou, la Shanghai. 35 de oameni au murit intr-o ambuscada

Peste 35 de persoane au fost ucise si alte 42 ranite intr-o busculada produsa in noaptea de Anul Nou, la Shanghai, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica. continuă pe România Liberă

Zeci de morti si de raniti intr-o busculada produsa de Anul Nou la Shanghai

35 de persoane au fost ucise, iar alte 42 ranite intr-o busculada produsa la Shanghai in noaptea de Anul Nou, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica, potrivit unui bilant provizoriu.

Zeci de morti si raniti intr-o busculada produsa de Anul Nou la Shanghai

35 de persoane au fost ucise, iar alte 42 ranite intr-o busculada produsa la Shanghai in noaptea de Anul Nou, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica, potrivit unui bilant provizoriu.

Cel putin 35 de morti si 42 de raniti intr-o busculada produsa de Anul Nou la Shanghai

Peste 35 de persoane au fost ucise, iar alte 42 ranite intr-o busculada produsa la Shanghai in noaptea de Anul Nou, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica.

Tragedie de Anul Nou, la Shanghai

Peste 35 de persoane au fost ucise si alte 42 ranite intr-o busculada produsa in noaptea de Anul Nou, la Shanghai, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica.

VIDEO Anul Nou sarbatorit in Oraselul lui Mos Craciun. Sute de hunedoreni au petrecut la minus 20 de grade

Oraselul lui Mos Craciun a fost loc de intalnire pentru hunedorenii care au dorit sa intampine Anul Nou in strada. Pe o vreme rece, cu temperaturi de pana la minus 20 de grade Celsius, sute de oameni au petrecut astfel intrarea in 2015.

VIDEO. Anul Nou in Australia si Noua Zeelanda

Peste un milion si jumatate de oameni au luat parte la spectacolul de Anul Nou din Portul Sydney. Ca de obicei, australienii au facut un adevarat show, autoritatile cheltuind de aceasta data peste 750. 000 de dolari pe cele aproape 8 tone de material pirotehic.

VIDEO Klaus Iohannis a transmis un mesaj video de Anul Nou: 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis romanilor un mesaj video de Anul Nou, inregistrat in curtea Palatului Cotroceni, in care spune ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim! Sarbatori fericite si la multi ani!.

VIDEO. La Multi Ani, 2015! Obiceiuri de Anul Nou in lume

Artificii, aruncarea pe geam a lucrurilor vechi, feluri de mancare speciale, muzica si sampanie. Anul Nou este sarbatorit prin obiceiuri diverse si inedite de popoarele lumii. Peste tot se manifesta credinta intr-un nou inceput si speranta pentru un viitor mai bun.

Echipajele ISU au avut 211 solicitari in noaptea de Anul Nou: Peste jumatate din interventii, la incendii (VIDEO)

Echipajele Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au intervenit, in noaptea de Anul Nou, la 211 solicitari. Peste jumatate dintre acestea, respectiv 116, au pentru stingerea unor incendii, a .

VIDEO. Mesajul presedintelui Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a aratat, in mesajul de Anul Nou, ca vrea ca 2015 sa fie sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )