Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cine primeste cele mai mari sume din fondul de rezerva al Consiliului Judetean. Nimic despre banii de salarii asteptati de la Guvern

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cine primeste cele mai mari sume din fondul de rezerva al Consiliului Judetean. Nimic despre banii de salarii asteptati de la Guvern

Consilierii judeteni au aprobat astazi alocarea a 6,5 milioane lei din fondul de rezerva, beneficiare fiind 101 primarii. Alti aproape 9 milioane au fost ceruti de la Guvern, dar nu sunt vesti despre soarta acestei solicitari. continuă pe Adevărul

Cele mai mari mall-uri din lume

Patru din cele mai mari zece mall-uri din lume sunt detinute de omul de afaceri filipino-chinez Henry Sy Sr. , iar pe primele trei locuri se afla centre comerciale din China. Niciun centru comercial din Europa sau Statele Unite ale Americii nu se afla.

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

Cine sunt singurele doua femei din top 10 Forbes al vedetelor cu cele mai mari castiguri in 2017

Muzicieni, scriitori, sportivi si vedete de televiziune se regasesc in cel mai recent top realizat de Forbes care arata lista celor mai bine platite 100 de celebritati in ultimele 12 luni. in top 10 se afla o cantareata si o scriitoare.

Este oficial! Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania a fost vandut

Brico Depot Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de bricolaj si amenajari interioare, a finalizat cu succes tranzactia pentru achizitionarea a 100% din actiunile Praktiker.

Vine Mos Nicolae! Ati fost cuminti?! Iata CELE MAI POTRIVITE cadouri din GHETUTE

Mai sunt doar cateva zile pana va veni Mos Nicolae. Nimic nu se compara cu bucuria si emotia pe care copiii le simt atunci cand dau fuga la ghetute, sa vada ce le-a adus Mosul. Chiar.

in ce tara sunt cele mai bune restaurante din lume? E dovedit stiintific! Unde se situeaza Romania

Turistii gurmanzi stiu acum unde pot merge pentru a gusta din delicioasele preparate locale intr-un ambient de exceptie. Cei de la Catewings au facut un top al celor mai bune destinatii pentru.

O parte din unul dintre cele mai mari zacaminte de gaze naturale din Rusia, preluata de OMV

Grupul austriac OMV a finalizat o tranzactie privind preluarea unei participatii de 24,99% la zacamantul Yuzhno Russkoye, de la grupul german Uniper. Tranzactia ii va majora grupului OMV Petrom.

CFR Calatori suplimenteaza duminica trenurile pe cele mai solicitate rute

Pentru preluarea traficului crescut de duminica, ultima zi a Minivacantei de Ziua Nationala a Romaniei, CFR Calatori anunta ca suplimenteaza trenurile pe rutele la care se inregistreaza cele mai mari solicitari.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna noiembrie 2017

Locul 10: In jurul Marii Uniri de la 1918. Natiuni, frontiere, minoritati - Lucian Boia; Locul 9: Tratat despre obiceiurile, ceremoniile si infamia turcilor - Georg Captivus Septemcastrensis; Locul 8: Botanistul euforic. Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume - Amy Stewart. Intra in articol pentru a vedea topul al celor mai vandute carti in luna noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )