Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Crin Antonescu: N-am de unde sa stiu daca voi fi presedinte in 2014 / Vizita lui Ponta in SUA vizeaza reafirmarea datelor mari ale relatiei romano-americane / Protestatarii de la Pungesti, oameni ingrijorati pentru soarta lor / Nu cred ca Ponta ar

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Crin Antonescu: N-am de unde sa stiu daca voi fi presedinte in 2014 / Vizita lui Ponta in SUA vizeaza reafirmarea datelor mari ale relatiei romano-americane / Protestatarii de la Pungesti, oameni ingrijorati pentru soarta lor / Nu cred ca Ponta ar

Liderul liberal Crin Antonescu a fost intrebat, duminica seara, intr-o emisiune la B1 Tv, daca va fi presedinte al Romaniei in 2014, el raspunzand: Nu am de unde sa stiu, dar viata mea nu depine de asta. De asemenea, liberalul a mai spus, la B1TV, ca nu doreste sa devina un presedinte al masinariei politice. Antonescu a vorbt si despre vizita lui Victor Ponta in Statele Unite, dar si despre protestele anti-gaze de sist, el afirmannd ca nu se afla in posesia unor informatii care sa arate ca in manifestatiile de la Pungesti ar fi implicate diferite tari, iar in opinia sa, este vorba despre oameni ingrijorati de soarta lor. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: N-am de unde sa stiu daca voi fi presedinte in 2014. / Vizita lui Ponta in SUA vizeaza reafirmarea datelor mari ale relatiei romano-americane. / Protestatarii de la Pungesti, oameni ingrijorati pentru soarta lor. / Nu cred ca Ponta ar mer

Liderul liberal Crin Antonescu a fost intrebat, duminica seara, intr-o emisiune la B1 Tv, daca va fi presedinte al Romaniei in 2014, el raspunzand: Nu am de unde sa stiu, dar viata mea nu depine de asta. De asemenea, liberalul a mai spus, la B1TV, ca nu doreste sa devina un presedinte al masinariei politice. Antonescu a vorbt si despre vizita lui Victor Ponta in Statele Unite, dar si despre protestele anti-gaze de sist, el afirmannd ca nu se afla in posesia unor informatii care sa arate ca in manifestatiile de la Pungesti ar fi implicate diferite tari, iar in opinia sa, este vorba despre oameni ingrijorati de soarta lor.

VIDEO. Crin Antonescu: E important ce discuta premierul cu marile companii.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, intr-o emisiune difuzata de B1TV, ca vizita lui Victorf Ponta in Statele Unite ale Americii este un lucru bun si ca este important ce va discuta el cu marile companii. // Este un nivel maxim pentru un prim-ministru. Cred ca este un lucru bun ca delegatia guvernamentala va merge acolo, a explicat Antonescu. Mai mult, Crin Antonescu este de parere ca n-are niciun rost sa ne ascundem ca exista ideea ca relatia Romania cu .

LIVETEXT Crin Antonescu: Nu vreau sa fiu un candidat al masinariei de vot; Poporul PSD-ist, daca vrea voteaza, daca nu, nu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in emisunea Interviurile lui Ion Cristoiu, de la B1TV, ca vizita premierului in SUA este foarte importanta din perspectiva discutiilor cu reprezentantii marilor companii, printre care si Chevron.

Crin Antonescu: Nu vreau sa fiu un candidat al masinariei de vot; Poporul PSD-ist, daca vrea, voteaza, daca nu, nu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in emisunea Interviurile lui Ion Cristoiu, de la B1TV, ca vizita premierului in SUA este foarte importanta din perspectiva discutiilor cu reprezentantii marilor companii.

Crin Antonescu: E important ce discuta premierul cu marile companii.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, intr-o emisiune difuzata de B1TV, ca vizita lui Victorf Ponta in Statele Unite ale Americii este un lucru bun si ca este important ce va discuta el cu marile companii. Este un nivel maxim pentru un prim-ministru. Cred ca este un lucru bun ca delegatia guvernamentala va merge acolo, a explicat Antonescu. Mai mult, Crin Antonescu este de parere ca n-are niciun rost sa ne ascundem ca exista ideea ca relatia Romania cu SUA este condusa de .

Crin Antonescu despre exploatarea gazelor de sist: Comunicarea este cruciala in astfel de cazuri.

Crin Antonescu sustine ca in cazul protestelor de la Pungesti privind exploatarea gazelor de sist, comunicarea este foarte importanta. Trebuie sa spunem care este avantajul Romaniei, a declarat Crin Antonescu, la B1TV. Acordarea unei licente este o chestiune care tine de Gurven. Trebuie sa spunem oamenilor foarte clar, mai mult decat lucrurile generale pentru ca cu cat dai mai multe detalii, cu atat esti mai convingator. Trebuie sa stim si sa spunem tot ceea ce stim pana la capat. Eu nu .

Crin Antonescu, despre vizita lui Ponta in SUA: E foarte important ce va discuta cu reprezentantii marilor companii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu s-a aratat entuziasmat de vizita premierului Victor Ponta in SUA, declarand ca evenimentul va putea fi cantarit in functie de rezultatul discutiilor pe care premierul le va avea cu reprezentantii marilor companii americane, printre care si Chevron.

Crin Antonescu: Am facut un gest nepoliticos cand am plecat de la investirea Ramonei Manescu.

Crin Antonescu a explicat, duminica seara, la B1TV ce anume l-a facut sa plece de la investirea Ramonei Manescu la Transporturi. El a spus ca a facut un gest neobisnuit de nepoliticos. La investirea Ramonei Manescu am plecat cand a inceput sa vorbeasca presedintele, un gest profund nepoliticos, violent de inuzual din urmatorul motiv: atunci cand domnia sa a spus ca vrea o discutie cu mine pe tema numirii ministrului la Transporturi, cand era vorba sa fie pus Ovidiu Silaghi si cand am dat .

Victor Ponta: Nu stiu daca presedintele a vrut sa-mi strice vizita in SUA

Premierul Victor Ponta nu stie daca presedintele Traian Basescu a incercat sa-i strice vizita in Statele Unite, dar aceasta va avea loc saptamana viitoare, potrivit programarii initiale. Eu nu-mi anunt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )