Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur, pentru a treia oara in cariera

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur, pentru a treia oara in cariera

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a castigat, luni seara, pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in cariera Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat in cadrul unei gale desfasurate la Zurich. Cristiano Ronaldo a fost urmat de Lionel Messi, cu 15,76 la suta din voturi, si Manuel Neuer, cu 15,72. Trofeul i-a fost inmanat de fostul international francez Thierry Henry. continuă pe Hotnews

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur, pentru a treia oara in cariera

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a castigat, luni seara, pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in cariera Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat in cadrul unei gale desfasurate la Zurich. Cristiano Ronaldo a fost urmat de Lionel Messi, cu 15,76 la suta din voturi, si Manuel Neuer, cu 15,72. Trofeul i-a fost inmanat de fostul international francez Thierry Henry.

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur, pentru a treia oara in cariera

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a castigat, luni seara, pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in cariera Balonul de Aur. Cristiano Ronaldo a primit 37,66%.

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a castigat, luni seara, pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in cariera Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat in cadrul unei.

Cristiano Ronaldo a cucerit Balonul de Aur 2014! Vezi GOLUL anului, antrenorul, echipa si FOTBALISTA anului

Balonul de Aur pentru anul 2014, acordat de FIFA, este decernat luni seara, de la ora 19. 00, in cadrul unei gale care are loc la Zurich.

Nadine Kessler a castigat Balonul de Aur pentru fotbalul feminin

Jucatoarea germana Nadine Kessler a castigat Balonul de Aur pentru fotbalul feminin, decernat, luni, la Zurich, de FIFA si France Football. Kessler a castigat Liga Campionilor cu Wolfsburg si a.

LIVETEXT Balonul de Aur.Manuel Neuer, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo se dueleaza pentru trofeu

Campion mondial alaturi de Germania, Manuel Neuer si doi dintre cei mai cunoscuti fotbalisti ai momentului, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo sunt in lupta pentru Balonul de Aur, care desemneaza cel mai bun jucator din 2014.

Balonul de Aur: Cristiano Ronaldo obtine trofeul, al treilea din cariera

Onlinesport. ro a transmis live text de la 19:30 gala FIFA de la Zurich in care fost decernat Balonul de Aur pentru anul 2014. In marea finala au ajuns Cristiano Ronaldo Real Madrid), Lionel Messi FC Barcelona) si Manuel Neuer Bayern Munchen). Cum au votat romanii la Balonul de Aur.

LIVE Balonul de Aur: Ronaldo, Messi sau Neuer pentru marele trofeu (19:30)

Onlinesport. ro transmite live text de la 19:30 gala FIFA de la Zurich in care va fi decernat Balonul de Aur pentru anul 2014. In marea finala au ajuns Cristiano Ronaldo Real Madrid), Lionel Messi FC Barcelona) si Manuel Neuer Bayern Munchen).

Pariuri: Cristiano Ronaldo, mare favorit la castigarea Balonului de Aur. Pe cine a mizat Anghel Iordanescu

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi si Manuel Neur sunt cei trei fotbalisti care au prins finala pentru castigarea Balonului de Aur 2014, trofeu ce se va acorda luni la Zurich.

UEFA a anuntat echipa anului 2014: Cele mai multe voturi, obtinute de Cristiano Ronaldo

UEFA a anuntat echipa anului 2014, stabilita in urma votului a 8,4 milioane de internauti pe site-ul forului. Cristiano Ronaldo a obtinut cele mai multe voturi. Componenta echipei, in sistemul de joc 4-3-3: Manuel.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )