Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

VIDEO. Cum arata promenada turistica din Mamaia, dupa reamenajare

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cum arata promenada turistica din Mamaia, dupa reamenajare

Proiectul de reabilitare a promenadei turistice din statiunea Mamaia, in valoare de peste 68 de milioane de lei, a fost finalizat dupa trei ani . continuă pe România Liberă

Turistii, dezorientati de Promenada din Mamaia: Locurile de parcare, ocupate de patronii de restaurante

Turistii sunt dezorientati de promenada din Mamaia, cel mai mare proiect pe fonduri europene din statiune, care a fost finalizat oficial dupa trei ani de munca, noteaza Digi 24. Primaria a investit 15 milioane de.

Acest video iti arata cum au evoluat extraterestrii in filme

Stim deja ca NASA si Stephen Hawking s-au angajat in cautari serioase ale extraterestrilor, si desiavem destule dovezi ale existentei lor, nu stim precis cum arata. Totusi, pentru ca ne fascineaza de mult timp, producatorii de filme i-au integrat in productii, oferindu-le infatisari in functie de propria interpretare si imaginatie. Cei de la Digg au [] Acest video iti arata cum au evoluat extraterestrii in filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bataie cu bate si cu pietre intre barcagiii din Mamaia

O bataie sangeroasa intre barcagiii din Mamaia i-a ingrozit pe turistii aflati pe plaja, unii dintre ei cu copii mici. Scandalul a avut loc intre doua grupuri de afaceristi care inchiriaza barci de agrement.

VIDEO. Vedetele unui reality show din Australia, TINTE ale gruparii SI. Cum se apara producatorii

Un reality show australian dedicat refugiatilor a generat un val de critici dupa ce a pus in pericol de moarte trei din cei sase participanti, care au fost atacati in Siria de militanti SI, in timpul filmarilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )