Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Cum suna si cum accelereaza cel mai mic Volkswagen: up!, cu echipare speciala Beats

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum suna si cum accelereaza cel mai mic Volkswagen: up!, cu echipare speciala Beats

Cel mai mic model Volkswagen, up!, a primit in 2016 o versiune restilizata, precum si o echipare speciala, Beats, care aduce in masina o instalatie audio mai performanta, cu subwoofer si 6 incinte acustice. Sistemul de infotainment, simplu si elegant integrat in bord, are ecran color. Iata o prezentare de 1 minut cu aceasta masina pentru a vedea cum arata, cum suna si cum accelereaza Volkswagen up! Beats. continuă pe Hotnews

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi.

Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis- and 224;-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

VIDEO Cum suna si cum accelereaza Jaguar XE, rival pentru BMW Seria 3

Jaguar XE marcheaza reintoarcerea marcii premium britanice in segmentul D, modelul XE fiind un urmas peste timp al lui Jaguar X-TYPE. Iata in actiune Jaguar XE 20d, in versiunea de 180 Cai Putere CP) si cutie de viteze automata ZF cu 8 trepte model ce pe piata concureaza cu BMW Seria 3 320d), Mercedes-Benz Clasa C C 220 CDI) si Audi A4 2.

Numarul somerilor a scazut la cel mai mic nivel de cand exista statistici

Numarul de someri a continuat sa scada in prima luna a acestui an, pana la 488 mii de persoane, nivelul minim din 1994, anul in care au inceput sa fie realizate astfel de statistici, arata datele publicate de Institutul National de Statistica.

in lupta fara succes cu taxi si Uber, Taxify anunta cel mai mic tarif din Bucuresti

Taxify a debutat in Bucuresti la jumatatea anului 2016, iar pana acum a operat diverse reduceri sau mariri de tarif. Ultima veste: scade pretul la 1,17 lei pe kilometru.

FOTO + VIDEO. Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, a inceput sa erupa

Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, aflat pe coasta estica a insulei italiene Sicilia, a intrat in faza de eruptie, luni seara, a confirmat un purtatorul de cuvant al Institutului National de Geofizica si Vulcanologie INGV).

VIDEO OSCAR 2017 Gafa enorma la Oscar. La La Land a fost anuntat ca a castigat premiul pentru Cel mai bun film. De fapt, castigatorul era Moonlight

Productia Moonlight, regizata de Barry Jenkins, a castigat, duminica seara, la Los Angeles, premiul pentru cel mai bun film in cadrul celei de a 89-a editii a premiilor Academiei americane de film. Warren Beatty, cel care a decernat trofeul, anuntase initial, in mod eronat, ca La La Land a castigat acest premiu.

VIDEO OSCAR 2017 Zootopia a castigat premiul pentru Cel mai bun film de animatie

Pelicula Zootopia a primit, duminica seara, la Los Angeles, premiul Oscar pentru Cel mai bun film de animatie, in cadrul celei de 89-a editii a galei premiilor Academiei americane de film. Rivalele filmului la aceasta caegorie au fost: Kubo and the Two Strings, Moana, The Red Turtle si My Life as a Zucchini.

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar. The Salesman, desemnat cel mai bun film strain

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, gratie prestatiei sale din filmul Moonlight, la cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, anunta News. ro. The Salesman, o coproductie Iran-Franta, a fost desemnat cel mai bun film strain. Grandioasa gala a Premiilor Oscar are loc la aceasta ora, la Dolby Theatre din Los Angeles.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )