Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Cum a trait Caroline Wozniacki ultimul meci din cariera - Ce a promis daneza

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum a trait Caroline Wozniacki ultimul meci din cariera - Ce a promis daneza

Caroline Wozniacki a disputat, vineri, ultimul meci din cariera de jucatoare profesionista, daneza fiind eliminata in turul trei de la Australian Open. Ons Jabeur a fost cea care i-a grabit retragerea lui Caro. Cu ochii in lacrimi, Wozniacki a promis ca va mai trece pe marile arene, dar de aceasta data din calitate de spectatoare. Un filmulet cu parerile adversarelor din circuit printre care si Simona Halep) a rulat la finalul partidei cu Jabeur. continuă pe Hotnews

Final de drum: Caroline Wozniacki se retrage dupa o cariera la topul tenisului feminin Care au fost cele mai importante momente din cariera danezei si cum se despart colege de ea (VIDEO)

Tenisul mondial se desparte vineri de Caroline Wozniacki dupa ce daneza a pierdut ultimul meci al carierei, in turul 3 de la Australian Open, fiind invinsa 5-7 6-3 5-7 de Ons Jabeur. La capatul unei cariere.

Serena Williams si Caroline Wozniacki parasesc Australian Open

Jucatoarele de tenis Serena Williams SUA, 9 WTA) si Caroline Wozniacki 36 WTA) au fost eliminate d.

Caroline Wozniacki spune adio tenisului dupa eliminarea in turul 3 la Australian Open

Pentru daneza Caroline Wozniacki a venit momentul retragerii din tenis odata cu eliminarea suferita la Melbourne.

Cariera lui Caroline Wozniacki s-a incheiat! Cine este jucatoarea care a invins-o la Australian Open

Caroline Wozniacki si-a incheiat, vineri, cariera de jucatoare profesionista de tenis, in turul trei de la Australian Open. Tunisianca Ons Jabeur, in varsta de 25 de ani, a invins-o pe daneza, 7-5, 3-6, 7-5, dupa doua ore si sapte minute de joc, calificandu-se in premiera in optimi la un turneu de Maere Slem.

VIDEO CE Handbal (m): Norvegia, in semifinale Slovenia si Ungaria se lupta pentru ultimul loc din careul de asi (Rezultatele zilei)

Norvegia si-a facut treaba victorie cu Islanda) si, ajutata si de victoria Suediei in fata Ungariei, s-a calificat in semifinalele Campionatului European de handbal masculin. Tot marti, Slovenia s-a impus in fata Portugaliei si ocupa al doilea loc in Grupa Principala 2, insa are un adversar mai dificil in ultimul meci vs Norvegia) decat principala amenintare Ungaria ocupanta locului al treilea, duel cu Portugalia).

Ultimul pas din Megxit: printul Harry a parasit Marea Britanie si i s-a alaturat lui Meghan

Spre deosebire de Brexit, care se chinuie de patru ani sa ajunga la o concluzie, megxit se pare ca a fost mai eficient. Ruperea de famila regala britanica s-a finalizat in ultimele 24 de ore cu plecare printului Harry. in urma cu cateva ore, presa britanica a detaliat parasirea Regatului Unit de catre printul Harry.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )