Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO: Doi pensionari s-au casatorit desi au mai mult de 100 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO: Doi pensionari s-au casatorit desi au mai mult de 100 de ani

Faptul ca iubirea nu tine cont de varsta ne-o demonstraza prospat insurateii John si Phyllis Cook care isi sarbatoresc noua viata pe care au ales sa o traiasca impreuna la un azil de batrani din Ohio. John este veteran de razboi si a implinit recent 100 de ani, iar aleasa sa, Phyllis va implini 103 ani in curand, mai exact pe 8 august, scrie CNN. continuă pe Hotnews

Cum a reactionat Lady Gaga la zvonurile ca ar fi insarcinata cu Bradley Cooper. I-a alimentat si mai mult pe carcotasi

Dupa ce au jucat impreuna in filmul A stat is born, Lady Gaga si Bradley Cooper au devenit extrem de apropiati. Presa a speculat ca cei doi ar avea o relatie, iar aceste zvonuri au fost alimentate ulterior si de despartirea dintre Bradley Cooper si partenere sa, modelul Irina Shayk. Lady Gaga si Bradley Cooper .

Curiozitati despre gemeni, marea enigma a geneticii. Traiesc mai mult decat restul populatiei

Gemenii sunt inca un subiect foarte interesant pentru toata lumea. Cercetatorii inca isi pun intrebari despre acestia, dat fiind faptul ca apar cazuri care continua sa uimeasca orice stiinta. Gemenii, enigma geneticii. Care sunt cele mai mari curiozitati? Multi s-au intrebat daca nu cumva gemenii au aceleasi amprente, daca au si acelasi ADN. Ei bine, .

Subiectele zilei: Decizia CCR in cazul Dragnea a dezbinat si mai mult PSD. Rivalii Vioricai Dancila vor sa-l declare pe Dragnea detinut politic; De ce Liviu Dragnea nu mai scapa de inchisoare

Test de stres pentru von der Leyen la Strasbourg. Ecologistii nu o vad cu ochi prea buni pe von der Leyen, iar social-democratii se opun cel mai vocal numirii ei. De ce demisioneaza romanii dupa doar 3 luni la un nou loc de munca. Primele 3 luni de la noul loc de munca pot face diferenta in alegerea angajatului de ramane sau nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )