Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Dragos Cojocea, banuit a fi denuntatorul lui Cristinel Bigiu, este finul fostului presedinte al Consiliului Judetean

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dragos Cojocea, banuit a fi denuntatorul lui Cristinel Bigiu, este finul fostului presedinte al Consiliului Judetean

Tot mai multe informatii vehiculate in spatiul public il indica pe Dragos Cojocea, directorul Directiei de Dezvoltare Regionala, ca fiind cel care l-a denuntat pe Cristinel Bigiu, in cazul de coruptie. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi mers la DNA dupa ce Bigiu i-ar fi spus ca asteapta a doua transa din spaga si ar fi cerut la schimb protectia. Cojocea este de negasit. continuă pe Adevărul

Dragos Cojocea, presupusul denuntator al lui Bigiu, primeste mesaje de amenintare

Dragos Cojocea, directorul din Consiliul Judetean despre care se crede ca ar fi denuntatorul sefului sau, Cristinel Bigiu, seful CJ Buzau anchetat de procurorii DNA pentru coruptie, spune ca este asaltat cu mesaje de amenintare. Cojocea neaga ca de la el ar fi plecat ancheta si ca altcineva ar fi denuntatorul.

Seful Directiei de Dezvoltare din CJ Buzau, Dragos Cojocea, sustine ca este martor in dosarul lui Cristinel Bigiu, nu denuntator

Seful Directiei de Dezvoltare din CJ Buzau, Dragos Cojocea, care ar fi fost pus de Cristinel Bigiu sa identifice firme care sa-si asume proiectele intocmite de el in cadrul strategiei de dezvoltare locala,.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, si finul lui, au fost arestati preventiv (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, si finul lui, Florin Colgiu, isi vor petrece urmatorele 30 de zile dupa gratii. Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea procurorilor.

Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost ridicat de procurorii DNA

Bigiu ar fi fost prins in flagrant in timp ce lua mita Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie in timp ce ar fi luat mita, anchetatorii facand, sambata dupa-amiaza, perchezitii la locuinta acestuia, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Perchezitiile facute de procurorii DNA la locuinta presedintelui Consiliului Judetean CJ) Buzau, Critinel Bigiu, s-au incheiat ulterior, sambata seara, Bigiu fiind adus cu o duba in Bucuresti, la DNA central, unde va fi audiat.

Victor Ponta: Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru coruptie este zero

Premierul Victor Ponta a anutat, luni, ca seful CJBuzau, Cristinel Bigiu, arestat preventiv pentru coruptie, a fost exclus din PSD. Domnul Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita 50.000 de euro

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa ce ar fi luat mita 50. 000 de euro - SURSE. Bigiu e adus la sediul central al DNA din Capitala pentru audieri. Nu este exclusa retinerea.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita 50.000 de euro. Finul sau, intermediar, a luat 6.000 de lei

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa ce ar fi luat mita 50. 000 de euro - SURSE. Finul sau, Florin Colgiu a fost intermediar al mitei, partea sa fiind de 6. 000 de lei. Colgiu este seful tineretului liberal din judetul Buzau. Bigiu si finul sau sunt la sediul central al DNA din Capitala pentru audieri. Nu este exclusa retinerea lor.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita. Procurorii DNA fac perchezitii la domiciliul sau

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa luare de mita. In acest moment sunt perchezitii la domiciliul sau.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita. El este adus la sediul DNA din Capitala

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa luare de mita. In acest moment se fac perchezitii la domiciliul sau.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu (PSD) si finul sau, Florin Colgiu, seful tineretului liberal, retinuti pentru luare de mita.

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU si finul sau, Florin COLGIU, intermediar al mitei, au fost retinuti de procurorii anticoruptie. Tribunalul Bucuresti va decide duminica daca va emite mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )