Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Emmanuel Macron da vina pe ghinion si neglijenta pentru contractarea coronavirusului

România Liberă România Liberă,
VIDEO Emmanuel Macron da vina pe ghinion si neglijenta pentru contractarea coronavirusului

VIDEO Emmanuel Macron da vina pe ghinion si neglijenta pentru contractarea coronavirusului. continuă pe România Liberă

Emmanuel Macron anunta un referendum pentru a introduce in Constitutie apararea mediului

Presedintele francez Emmanuel Macron a deschis luni calea organizarii unui referendum pentru a inscrie in Constitutie apararea mediului si combaterea schimbarii climatice, relateaza Digi24.

Premierul Spaniei, in carantina pana in Ajunul Craciunului. Pedro Sanchez a luat aceasta decizie, dupa ce a aflat ca Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Pedro Sanchez, prim-ministrul Spaniei, si-a suspendat toate activitatile publice si va intra in carantina pana la data de 24 decembrie, pentru ca recent a avut contact cu presedintele francez Emmanuel Macron,.

Emmanuel Macron a dezvoltat simptome specifice COVID-19 Acesta are febra si se simte obosit dar afirma ca lucreaza in continuare - UPDATE

Oficiali francezi au anuntat ca presedintele Emmanuel Macron a dezvoltat simptome caracteristice COVID-19, acesta avand febra, tuse si o stare generala de oboseala, relateaza Euronews. UPDATE: Presedintele francez a declarat in cadrul unei inregistrari video postate pe Twitter ca se simte in regula dar ca lucreaza intr-un ritm mai lent datorita convalescentei.

Presedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv pentru COVID-19. Premierul Jean Castex se autoizoleaza si el

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus si se va autoizola timp de sapte zile, au anuntat reprezentantii Palatului Elysee, potrivit Euronews si AFP. Presedintele.

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, in carantina dupa infectarea lui Emmanuel Macron

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a intrat in carantina dupa ce a fost confirmata infectarea presedintelui francez Emmanuel Macron, cu care s-a intalnit recent.

KLAUS IOHANNIS: Transmit cele mai bune ganduri presedintelui Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj omologului sau francez, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, testat pozitiv cu COVID

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, s-a infectat cu coronavirus si sta in izolare, astfel ca va lucra de la distanta.

Emmanuel Macron vrea referendum. Presedintele Frantei cere o completare in Constitutie

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, este hotarat sa cheme cetatenii la referendum. Oficialul de la Paris vrea ca in Constitutie, sa introduca un articol cu privire la lupta impotriva modificarilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )