Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Epic Show, la Prima TV si pe adevarul.ro, din 7 aprilie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Epic Show, la Prima TV si pe adevarul.ro, din 7 aprilie

Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos aduc show-ul de comedie de succes atat in online, pe adevarul. ro, cat si la TV, la Prima, din 7 aprilie, de la ora 20. continuă pe Adevărul

Epic Show, la Prima TV si pe adevarul.ro, din 7 aprilie

Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos aduc show-ul de comedie de succes atat in online, pe adevarul. ro, cat si la TV, la Prima, din 7 aprilie, de la ora 20.

FOTO VIDEO Turnu Severin: prima lansare de nava din 2014

La Santierul Naval Severnav din Drobeta Turnu Severin a avut loc miercuri dimineata lansarea la apa a navei Regents, destinata transportului fluvial de produse chimice si combustibili, pentru compania olandeza Rensen-Driessen. Este prima lansare de nava pe anul acesta la Severnav.

Bloggerul adevarul.ro Ciprian Rusen, desemnat Microsoft MVP - Windows Consumer Expert

Ciprian Rusen, editorul sef al echipei7 Tutoriale si blogger adevarul. ro , a primit titlul de Microsoft MVP - Windows Consumer Expert.

VIDEO Cei mai buni interpreti jazz din lume vin la Jazz in Church Festival

A doua editie Jazz in Church Festival, care are loc intre 3-6 aprilie in Biserica Lutherana din Bucuresti, va prezenta in prima auditie mondiala noua lucrare a compozitorului britanic Ambrose Field in interpretarea unui cvartet de coarde alcatuit din muzicieni romani, caruia i se alatura ilustrul tenor John Potter. Totodata, cunoscutul clarinetist Michel Portal va incanta publicul pe 3 aprilie.

Ce gandesc femeile despre dragostea la prima vedere

Astazi, de la 16. 30, la Prima TV si Adevarul Live, intra in mintea lor si afla ce gandesc femeile. Sabrina, Diana, Raluca si Diane vorbesc despre dragostea la prima vedere, daca exista sau nu, dar si despre ce se intampla atunci cand cuplurile nu se mai saruta.

FOTO VIDEO X, primul Android Nokia, in ofertele magazinelor din Romania

Nokia a lansat in februarie, la Mobile World Congress 2014 din Barcelona primele sale telefoane cu sistem de operare Android. Mizand pe piata ieftina, Nokia a prezentat X, X+ si XL. Cel mai ieftin model al gamei, Nokia X soseste in Romania si prin intermediul unui operator, dar si la un magazin online.

FOTO Gara din Satu Mare, o constructie renascentista, construita de arhitectul maghiar Pfaff Ferenc

In anul 1870 s-a construit la Satu Mare prima Gara, insa, din cauza dimensiunilor necorespunzatoare, edificiul a fost inlocuit in 1899 cu actuala cladire. Cladirea ocupa un loc aparte in istoria tarii noastre, mai ales datorita personalitatilor ce i-au calcat peronul. Scriitorii Liviu Rebreanu, Ion Minulescu si Victor Eftimiu au avut parte de o primire triumfala la gara.

VIDEO Ploiestenii circula gratuit cu transportul in comun din 31 martie. Tramvaiele, puse pe liber pana la sfarsitul lui 2015

De luni, 31 martie, si pana la sfarsitul anului 2015, transportul in comun va fi gratuit la Ploiesti pentru locuitorii orasului. in aceeasi perioada, tramvaiele vor fi scoase din circulatie pentru derularea proiectului de reabilitare a liniilor.

VIDEO Demolare cu scandal si blesteme in Piata En gros din Targoviste

Demolare cu scandal, blesteme ca la usa cortului si acuzatii de spaga in Piata En gros din Targoviste, unde munitorii de la Salubritate au venit cu noaptea in cap sa darame toate spatiile comerciale. Consiliul Local a decis sa ii mute pe vanzatori la marginea orasului, in fostul targ saptamanal, pentru a face loc unei viitoare parcari, insa acestia au refuzat spunand nu au vad comercial acolo.

Anne Hidalgo, prima femeie primar din istoria Parisului

Anne Hidalgo, in varsta de 54 de ani, a castigat alegerile municipale din Paris, anunta RFI. Ea il va inlocui in postul de edil al capitalei franceze pe Bertrand Delanoe, care a fost primarul Parisului timp de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )