Libnet.ro
UNICEF

05:15

Epic Show, la Prima TV si pe adevarul.ro, din 7 aprilie

Adevărul Adevărul,
Epic Show, la Prima TV si pe adevarul.ro, din 7 aprilie

Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos aduc show-ul de comedie de succes atat in online, pe adevarul. ro, cat si la TV, la Prima, din 7 aprilie, de la ora 20. continuă pe Adevărul

VIDEO Epic Show, la Prima TV si pe adevarul.ro, din 7 aprilie

Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos aduc show-ul de comedie de succes atat in online, pe adevarul. ro, cat si la TV, la Prima, din 7 aprilie, de la ora 20.

Bloggerul adevarul.ro Ciprian Rusen, desemnat Microsoft MVP - Windows Consumer Expert

Ciprian Rusen, editorul sef al echipei7 Tutoriale si blogger adevarul. ro , a primit titlul de Microsoft MVP - Windows Consumer Expert.

PLDM vrea anularea termenului de prescriptie pentru dosarele din 7 aprilie. Avocati: Show electoral si schimbarea teoriei dreptului penal

PLDM a inregistrat un proiect de lege prin care propune anularea termenului de prescriptie pentru ilegalitatile comise in aprilie 2009. Daca initiativa va fi sustinuta de catre Parlament, persoanele care vor fi gasite vinovate ar putea fi pedepsite indiferent de cati ani au trecut de la acele evenimente.

PLDM vrea anularea termenului de prescriptie pentru dosarele din 7 aprilie. Avocati: Show electoral! Legea nu poate avea efect retroactiv

PLDM a inregistrat un proiect de lege prin care propune anularea termenului de prescriptie pentru ilegalitatile comise in aprilie 2009. Daca initiativa va fi sustinuta de catre Parlament, persoanele care vor fi gasite vinovate ar putea fi pedepsite indiferent de cati ani au trecut de la acele evenimente.

inscrierile la gradinita pentru cei mici, din 23 aprilie. Reinscrierile, pana pe 17 aprilie. 40.000 de locuri in Capitala

Copiii care sunt deja cuprinsi in sistemul de educatie pot fi reinscrisi la gradinita in prima etapa,intre 31 martie si 17 aprilie 2014, iar a doua etapa, care va incepe in 23 aprilie, este destinata inscrierii copiilor nou veniti, potrivit calendarului anuntat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB). Oficialii au anuntat deja ca sunt disponibile 40. 000 de locuri anul viitor.

Eurovision 2014: Drumul spre Copenhaga incepe din 3 aprilie, la TVR International

Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2014, le da intalnire telespectatorilor joi, de la 23. 00, la TVR International. Invitatii din prima editie a emisiunii-eveniment Drumul spre Copenhaga sunt Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, interpretii Miracle, piesa ce se va auzi in Danemarca pe 8 mai, in a doua semifinala a competitiei.

Cristina Dochianu, noua membra a echipei Prima Tv

Astazi, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, invitata este Cristina Dochianu, noua achizitie a trustului Prima Tv. Din 4 aprilie, Cristina va prezenta stirile sportive, de la ora 18.

Cristina Dochianu prezinta stirile sportive la Prima TV

Din 4 aprilie, Cristina Dochianu Fogarassy) se alatura echipei Stirilor Prima TV, unde aduce informatiile de ultima ora din sport.

Alocatiile sociale majorate din 1 aprilie vor fi achitate abia in luna mai

De la 1 aprilie, alocatiile sociale de stat au fost majorate in medie cu aproximativ 75 de lei, iar alocatiile de ingrijire, insotire si supraveghere au crescut cu 98 de lei. Plata acestora va intarzia cu o luna, anunta Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

Din 28 aprilie cetatenii moldovenii vor calatori fara vize in tarile din spatiul Schengen, a anuntat premierul Iurie Leanca

Prim-ministrul Iurie Leanca a anuntat in aceasta seara ca incepand cu 28 aprilie 2014, cetatenii Republicii Moldova vor putea calatori fara vize in zona Schengen, ce cuprinde 26 de state. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV7.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )