Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Fantoma de la Opera, pentru prima data in Europa de Est, laTeatrul Ion Dacian din Capitala: Va fi un spectacol grandios

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fantoma de la Opera, pentru prima data in Europa de Est, laTeatrul Ion Dacian din Capitala: Va fi un spectacol grandios

Unul dintre cele mai cunoscute spectacole de musical din lume, Fantoma de la Opera, va fi pus in scena la Teatrul de Opereta si Musical Ion Dacian din Capitala, incepand cu stagiunea 2014-2015. Despre acest spectacolul regizat de un mare nume al genului, Stephen Barlow, si despre castingul desfasurat in aceste zile a vorbit, la Adevarul Live, Stefan Doniga, reprezentant relatii internationale Teatrul Ion Dacian. continuă pe Adevărul

REVISTA BLOGURILOR: Ce i-ai arata unui american care vine in Romania pentru prima data?

Zoso deschide revista blogurilor de miercuri si ne spune cate ceva despre perlele de la BAC. Petreanu ne arata cum stirile citite, auzite sau vazute ne pot afecta starea de spirit. Chinezu scrie despre revenirea la blogging. Cristian Florea ne intreaba ce i-am arata unui american care vine in Romania pentru prima data. Iar Alexandra Blas spune ca nu se lauda des, dar cand o face, chiar are cu ce.

CM Fotbal Costa Rica a invins Grecia la penalty-uri si se califica in sferturi pentru prima data in istorie

Costa Rica s-a calificat pentru prima data in istorie in sferturile Campionatului Mondial de Fotbal dupa o victorie dramatica in fata Greciei, scor 5-3 la penalty-uri. Scorul dupa primele 120 de minute de joc a fost 1-1. Costa Rica va intalni Olanda in sferturile de finala ale competitiei.

VIDEO: Airbus A 320 neo a iesit din hangar

Primul avion Airbus A 320 neo a iesit marti pentru prima data pe portile hangarului. Evenimentul a avut loc pe aeroportul Blagnac din Toulouse, Franta, potrivit producatorului de avioane.

Presedintele si premierul, intalnire de gradul zero la CSAT. Cei doi vor sta la prima masa, pentru prima data de la izbucnirea scandalului Basescu-Bercea

Intalnire de gradul zero intre Traian Basescu si Victor Ponta, astazi, la CSAT. Cei doi vor sta la aceeasi masa, pentru prima data dupa izbucnirea scandalului in care este implicat Mircea Basescu.

Implanturi in creier si maneci high-tech folosite pentru miscarea membrelor paralizate

Pentru prima data un barbat paraplegic a reusit sa isi miste degetele si manile cu propriile ganduri datorita implantarii unui dispozitiv electronic in creierul lui si a unei maneci de stimularea a musculaturii. Parte a unui sistem de neurostimulare numit Neurobridge, tehnologia face un bypass maduvei sirei spinarii si reconecteaza creierul direct de muschi.

Motor romanesc, desemnat pentru a treia oara consecutiv motorul anului

Pentru prima data in istorie, un motor este desemnat de trei ori consecutiv drept motorul anului in industria auto. Este vorba de propulsorul de un litru fabricat la uzina Ford din Craiova. Premiul confirma.

Motor romanesc, desemnat pentru a treia oara consecutiv Motorul International al Anului

Pentru prima data in istorie, un motor este desemnat de trei ori consecutiv drept motorul anului in industria auto. Este vorba de propulsorul de un litru fabricat la uzina Ford din Craiova. Premiul confirma.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )