Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Flacari uriase la magazia cu lemne a unei scoli din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Flacari uriase la magazia cu lemne a unei scoli din judetul Buzau

In prag de iarna, scoala din comuna buzoiana Breaza a ramas fara sursa de incalzire. Asta, pentru ca magazia in care erau depozitate lemnele de foc a fost mistuita de flacari. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale de stingere, iar lupta cu flacarile a durat mai bine de 3 ore. continuă pe Adevărul

UPDATEBuzau: Sase parinti care isi asteptau copii, raniti de o poata daramata de masina directoarei scoliiO masina a intrat intr-un grup de persoane din fata unei scoli din Buzau: Cel putin cinci persoane sunt ranite, a fost activat planul rosu de interv

Autoritatile din municipiul Buzau au activat planul rosu de interventie dupa ce un autoturism a intrat intr-un grup de persoane aflate in fata Scolii generale nr. 1 din Buzau. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante si a fost declansat planul rosu de interventie, informeaza news. ro. 52 Sase persoane au ajuns la spital, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate, directoarea scolii a facut o manevra gresita, a lovit poarta institutiei, care a cazut peste parintii care isi asteptau copii.

UPDATEBuzau: Noua victime dupa ce directoarea unei scoli a produs un accident langa unitatea scolara. Printre acestea, un barbat cu picioarele zdrobite si o gravida cu atac de panica

Autoritatile din municipiul Buzau au activat planul rosu de interventie dupa ce un autoturism a intrat intr-un grup de persoane aflate in fata Scolii generale nr. 1 din Buzau. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante si a fost declansat planul rosu de interventie, informeaza news. ro. UPDATE 13:53 Accidentul produs in apropierea Scolii gimnaziale nr. 1 din Buzau s-a soldat, in total, cu noua victime, printre care un barbat, care este internat in stare grava la spital, cu picioarele zdrobite, si o femeie insarcinata, care a suferit un atac de panica. 52 Sase persoane au ajuns la spital, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate, directoarea scolii a facut o manevra gresita, a lovit poarta institutiei, care a cazut peste parintii care isi asteptau copii.

UPDATEBuzau: Noua victime dupa ce directoarea unei scoli a produs un accident chiar langa scoala. Printre acestea, un barbat cu picioarele zdrobite si o gravida cu atac de panica

Autoritatile din municipiul Buzau au activat planul rosu de interventie dupa ce un autoturism a intrat intr-un grup de persoane aflate in fata Scolii generale nr. 1 din Buzau. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante si a fost declansat planul rosu de interventie, informeaza news. ro. UPDATE 13:53 Accidentul produs in apropierea Scolii gimnaziale nr. 1 din Buzau s-a soldat, in total, cu noua victime, printre care un barbat, care este internat in stare grava la spital, cu picioarele zdrobite, si o femeie insarcinata, care a suferit un atac de panica. 52 Sase persoane au ajuns la spital, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate, directoarea scolii a facut o manevra gresita, a lovit poarta institutiei, care a cazut peste parintii care isi asteptau copiii.

VIDEO Imaginea dezastrului provocat de directoarea unei scoli din Buzau care a intrat cu masina in parinti: oameni intinsi pe jos si tipete de durere

Imagini surprinse imediat dupa producerea accidentului de la scoala 1 din Buzau au fost postate pe internet. Evenimentul rutier a fost provocat chiar de catre directoarea scolii care a intrat cu masina intr-un grup de parinti. Oamenii isi asteptau copiii la finalul orelor.

O masina a lovit sase persoane in Buzau. Accidentul a fost provocat de directoarea unei scoli

Update: Directoarea Scolii numarul 1 din Buzau, pe fondul unei manevre gresite, a acrosat poarta de acces in curtea scolii, iar cinci femei si un barbat au fost raniti in urma caderii portii.

O tara europeana interzice telefoanele mobile in scoli din 2018

Telefoanele mobile vor fi interzise in scoli si colegii incepand din anul scolar 2018, a anuntat ministrul Educatiei Nationale, Jean-Michel Blanquer. Este vorba de o promisiune de campanie a lui Emmanuel.

Franta interzice telefoanele mobile in scoli din 2018

Telefoanele mobile vor fi interzise in scoli si colegii incepand din anul scolar 2018, a anuntat ministrul educatiei nationale, Jean-Michel Blanquer, scrie Le Monde citat de Rador. Este vorba de o promisiune de campanie a lui Emmanuel Macron. In Romania, potrivitStatutului elevului, nu este permisa utilizarea telefonului mobil in timpul orelor de curs, al examenelor si al concursurilor, prin exceptie, este permisa, insa, utilizarea telefoanelor mobile, cu acordul cadrului didactic, in situatia folosirii lor in procesul educativ sau in situatii de urgenta.

Atac cu cocktailuri Molotov asupra unei sinagogi din Suedia (VIDEO si FOTO)

Un grav incident antisemit a avut loc sambata seara in Suedia. Aproximativ 20 de barbati mascati cu cocktailuri Molotov, o sinagoga din Gothenburg, in care se desfasura un eveniment pentru.

Decizie neobisnuita a unei instante din Romania. Un medic a fost condamnat la inchisoare pentru uciderea unei fetite de cinci ani

Decizie neobisnuita a unei instante judecatoresti intr-un caz de malpraxis. O doctorita de la spitalul municipal din Oradea a fost condamnata la un an de inchisoare cu suspendare pentru uciderea din.

Hotii au pradat si au incercat sa dea foc unei biserici din Dorohoi, ctitorita de Stefan cel Mare

O cruce de argint veche de 350 de ani a fost furata din biserica monument istoric Sfantul Nicolae din municipiul Dorohoi, judetul Botosani, a declarat, duminica, pentru AGERPRES, protopopul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )