Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO FOTO. Atac cu arme automate la un ziar de satira din Franta. Cel putin 11 morti, dintre care doi politisti. Sase raniti sunt in stare grava.

România Liberă România Liberă,
VIDEO FOTO. Atac cu arme automate la un ziar de satira din Franta. Cel putin 11 morti, dintre care doi politisti. Sase raniti sunt in stare grava.

Sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo a fost victima unui atac cu arme automate. Potrivit primelor informatii disponibile, doua persoane mascate au intrat in sediul publicatiei din Paris, cel putin zece jurnalisti fiind ucisi, iar alte cateva persoane ranite. continuă pe România Liberă

VIDEO FOTO. Atac cu arme automate la un ziar de satira din Franta. Cel putin 12 morti, dintre care doi politisti. Sase raniti sunt in stare grava.

Sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo a fost victima unui atac cu arme automate. Potrivit primelor informatii disponibile, doua persoane mascate au intrat in sediul publicatiei din Paris, cel putin zece jurnalisti fiind ucisi, iar alte cateva persoane ranite.

Masacru la sediul unui ziar din Paris. 12 oameni au murit in urma atacului terorist: 10 jurnalisti si 2 politisti

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica. 12 persoane au fost ucise, dintre care 10 sunt jurnalisti, alti doi fiind politisti. La Paris a fost declarata alerta terorista.

Atac cu arme automate la sediul unui ziar din Paris, soldat cu victime

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica.

Masacru la sediul unui ziar din Paris, in urma unui atac armat. 11 morti si 5 persoane in stare critica

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica. 11 persoane au fost ucise, alte 5 fiind ranite grav. Alti cinci oameni sunt raniti grav.

VIDEO FOTO Cum s-a distrat pensionarii din Targu Jiu de Sfantul Ion

Peste 300 de pensionari din municipiul Targu Jiu s-au distrat astazi, de Sfantul Ion, si au rupt ringul de dans pe acordurile cantecele interpretate de solistii Ansamblului Maria Lataretu.

VIDEO FOTO Cum s-au distrat pensionarii din Targu Jiu de Sfantul Ion

Peste 300 de pensionari din municipiul Targu Jiu s-au distrat astazi, de Sfantul Ion, si au rupt ringul de dans pe acordurile cantecele interpretate de solistii Ansamblului Maria Lataretu.

Atac cu arme automate la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 10 persoane si-au pierdut viata

Mai multe focuri de arma automata au fost auzite, miercuri, la sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo din Paris, relateaza Les Echos. Parchetul dinParis a confirmat decesul a 10 persoane. Potrivit.

Atac cu arme automate la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 12 persoane si-au pierdut viata

Mai multe focuri de arma automata au fost auzite, miercuri, la sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo din Paris, relateaza Europe1. Parchetul dinParis a confirmat decesul a 12 persoane, dintre care doi.

VIDEO FOTO. Iohannis, la MApN: Declansez consultari cu partidele pentru un prag minimal de 2% din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca va incepe consultari cu partidele pentru incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii in 2017 a unui prag minimal de 2% din PIB, pentru Aparare.

VIDEO FOTO Mii de sibieni au luat agheasma in Piata Mare

Aproximativ 4. 000 de sibieni au infruntat gerul si s-au strans duminica in piata Mare din centrul Sibiului, pentru a lua agheazma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )