Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masacru la sediul unui ziar din Paris. 12 oameni au murit in urma atacului terorist: 10 jurnalisti si 2 politisti

Adevărul Adevărul,
Masacru la sediul unui ziar din Paris. 12 oameni au murit in urma atacului terorist: 10 jurnalisti si 2 politisti

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica. 12 persoane au fost ucise, dintre care 10 sunt jurnalisti, alti doi fiind politisti. La Paris a fost declarata alerta terorista. continuă pe Adevărul

Atac cu arme automate la sediul unui ziar din Paris, soldat cu victime

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica.

Masacru la sediul unui ziar din Paris. 12 oameni au murit in urma atacului terorist: 10 jurnalisti si 2 politisti

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica. 12 persoane au fost ucise, dintre care 10 sunt jurnalisti, alti doi fiind politisti. La Paris a fost declarata alerta terorista.

Masacru la sediul unui ziar din Paris, in urma unui atac armat. 11 morti si 5 persoane in stare critica

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica. 11 persoane au fost ucise, alte 5 fiind ranite grav. Alti cinci oameni sunt raniti grav.

Atac cu arme automate la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 12 persoane si-au pierdut viata

Mai multe focuri de arma automata au fost auzite, miercuri, la sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo din Paris, relateaza Europe1. Parchetul dinParis a confirmat decesul a 12 persoane, dintre care doi.

Un membru al gruparii Stat Islamic lauda atentatul din Paris: Leii Islamului l-au razbunat pe Profet

Un membru sirian al gruparii jihadiste Statul Islamic a salutat atacul sangeros comis miercuri la sediul saptamanalului Charlie Hebdo, din Paris, soldat cu 12 morti si 11 raniti, declarand ca a fost o.

Reactii vehemente pe Facebook dupa masacrul din Paris: 'Acestia nu sunt musulmani. Sunt criminali!

In subsolul caricaturii care a dus la masacrul din Paris, in urma caruia au fost ucisi cu sange rece cel putin 12 oameni , utilizatorii Facebook condamna vehement atacurile: Libertatea de exprimare plange, Marine Le Pene liderul.

UPDATE Ziaristul Octavian Hoandra a gasit vinovatii pentru atentatul terorist din Paris - jurnalistii francezi: Trebuie sa stii pana unde poate fi intinsa mistocareala / Ion Cristoiu: Ce treaba am eu sa imi bat joc de un simbol al unei alte religii

Un ziarist clujean, Octavian Hoandra, considera ca jurnalistii saptamanalului francez Charlie Hebdo sunt responsabili pentru atenatul terorist in care si-au pierdut viata 12 oameni.

Masacrul din Paris: ce imagini realizau jurnalistii de la publicatia satirica Charlie Hebdo

Publicatia satirica Charlie Hebdo, cunoscuta pentru publicarea unor caricaturi controversate cu profetul Mohammed in 2011, s-a confruntat miercuri dimineata cu un atac in urma caruia cel putin 12 oameni au murit, inclusiv 2 politisti.

Ce mesaje au transmis Hollande, Cameron, Iohannis si Ponta cu privire la atacul din Paris

Presedintele Frantei, Francois Holllande, dar si omologii acestuia din Marea Britanie si Romania, si-au exprimat regretele cu privire la atacul din Paris asupra sediului publicatiei satirice Charlie Hebdo, in urma caruia au murit cel putin 12 persoane.

Ultimele INFORMATII din Paris: Democratia franceza a fost ATACATA! Un miting urias va avea loc in aceasta seara in Place de la Republique

Imamul moscheei din Paris, Dalil Boubakeur, a condamnat atacul terorist, pe care l-a numit o adevarata declaratie de razboiCondamnam cu fermitatea asemenea acte si vom colabora cu autoritatile pentru aducerea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )