Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac cu arme automate la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 12 persoane si-au pierdut viata

B1 B1,
 Atac cu arme automate la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 12 persoane si-au pierdut viata

Mai multe focuri de arma automata au fost auzite, miercuri, la sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo din Paris, relateaza Europe1. Parchetul dinParis a confirmat decesul a 12 persoane, dintre care doi. continuă pe B1

Atac cu arme automate la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 10 persoane si-au pierdut viata

Mai multe focuri de arma automata au fost auzite, miercuri, la sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo din Paris, relateaza Les Echos. Parchetul dinParis a confirmat decesul a 10 persoane. Potrivit.

Atac terorist cu arme automate, la sediul ziarului francez Charlie Hebdo: 12 persoane si-au pierdut viata. Masina teroristilor a fost gasita (VIDEO)

UPDATE: 15:39:Masina teroristilor a fost gasita abandonata pe o strada dinParis. Pana in prezent, atacatorii nu au fost capturati, relateazaB1 TV. UPDATE: 15:30: DirectorulCharlie.

Masacru la sediul unui ziar din Paris, in urma unui atac armat. 11 morti si 5 persoane in stare critica

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica. 11 persoane au fost ucise, alte 5 fiind ranite grav. Alti cinci oameni sunt raniti grav.

Masacru la sediul unui ziar din Paris. 12 oameni au murit in urma atacului terorist: 10 jurnalisti si 2 politisti

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica. 12 persoane au fost ucise, dintre care 10 sunt jurnalisti, alti doi fiind politisti. La Paris a fost declarata alerta terorista.

Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului terorist care a avut loc miercuri la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo din Paris. in mesajul publicat de Presedintie,.

Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul atacului terorist care a avut loc la sediul publicatiei franceze Charlie Hebdo din Paris.

FOTO. Klaus Iohannis: Atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo, un act terorist crud si las

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, miercuri, un mesaj in care arata ca atacarea redactiei saptamanalului francez Charlie Hebdo reprezinta un act terorist crud si las si ii asigura pe partenerii Romaniei de intregul sprijin in lupta impotriva terorismului si a extremismului de orice fel.

Atac cu arme automate la sediul unui ziar din Paris, soldat cu victime

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime, relateaza cotidianul francez 20 Minutes in editia electronica.

VIDEO FOTO. Atac cu arme automate la un ziar de satira din Franta. Cel putin 12 morti, dintre care doi politisti. Sase raniti sunt in stare grava.

Sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo a fost victima unui atac cu arme automate. Potrivit primelor informatii disponibile, doua persoane mascate au intrat in sediul publicatiei din Paris, cel putin zece jurnalisti fiind ucisi, iar alte cateva persoane ranite.

VIDEO FOTO. Atac cu arme automate la un ziar de satira din Franta. Cel putin 11 morti, dintre care doi politisti. Sase raniti sunt in stare grava.

Sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo a fost victima unui atac cu arme automate. Potrivit primelor informatii disponibile, doua persoane mascate au intrat in sediul publicatiei din Paris, cel putin zece jurnalisti fiind ucisi, iar alte cateva persoane ranite.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )