Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO - FOTO: Despre show-ul Roger Waters- The Wall Live! / Un pic de istorie, pentru copiii nostri. Emotii si revelatii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO - FOTO: Despre show-ul Roger Waters- The Wall Live! / Un pic de istorie, pentru copiii nostri. Emotii si revelatii

Am fost un mic spectator, intre cei peste 50. 000 de oameni de miercuri seara, 28 august, in Piata Constitutiei, la Cel mai bun show facut vreodata. Punct, asa cum a scris presa de peste ocean, citata in comunicatele Emagic. Plus: The Wall live este pur si simplu un show perfect! Fiecare om ar trebui sa vada, macar o data in viata, o asemenea productie!. Este aproape imposibil sa adaugi ceva peste aceste verdicte. Asa ca voi aborda un unghi de vedere subiectiv si voi spune in putine cuvinte cum s-a vazut si s-a auzit acest show din ipostaza de mama, fiindca toate lucrurile se vad si se aud altfel, pentru mine, in ultimii doi ani. continuă pe Hotnews

VIDEODespre show-ul Roger Waters- The Wall Live! / Un pic de istorie, pentru copiii nostri. Emotii si revelatii

Am fost un mic spectator, intre cei peste 50. 000 de oameni de miercuri seara, 28 august, in Piata Constitutiei, la Cel mai bun show facut vreodata. Punct, asa cum a scris presa de peste ocean, citata in comunicatele Emagic. Plus: The Wall live este pur si simplu un show perfect! Fiecare om ar trebui sa vada, macar o data in viata, o asemenea productie!. Este aproape imposibil sa adaugi ceva peste aceste verdicte. Asa ca voi aborda un unghi de vedere subiectiv si voi spune in putine cuvinte cum s-a vazut si s-a auzit acest show din ipostaza de mama, fiindca toate lucrurile se vad si se aud altfel, pentru mine, in ultimii doi ani.

Concertul Roger Waters - The Wall, pas cu pas pe adevarul.ro

Doar cateva ore ne mai despart de un eveniment asteptat si visat de generatii intregi: show-ul Roger Waters - The Wall. Reporterii Adevarul vor fi in Piata Constitutiei din Capitala si va vor introduce in atmosfera monumentalului concert. Ramaneti pe Adevarul. ro pentru a trai, pas cu pas, emotia unui eveniment istoric, la care sunt asteptati 50. 000 de oameni.

Totul despre concertul anului, Roger Waters The Wall, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Doar o zi ne desparte de show-ul anului in Romania: concertul The Wall, sustinut de Roger Waters in Piata Constitutiei din Capitala. Muzicianul Berti Barbera, invitat la Adevarul Live, de la ora 11. 00, va vorbi despre fenomenul Pink Floyd, despre muzica unei trupe care a marcat generatii. in direct, prin Skype, va comenta Sandy Deac, membru al trupei-tribut Speak Floyd.

Totul despre concertul anului, Roger Waters The Wall, la Adevarul Live

Doar o zi ne desparte de show-ul anului in Romania: concertul The Wall, sustinut de Roger Waters in Piata Constitutiei din Capitala. Muzicianul Berti Barbera, invitat la Adevarul Live, de la ora 11. 00, va vorbi despre fenomenul Pink Floyd, despre muzica unei trupe care a marcat generatii. in direct, prin Skype, va comenta Sandy Deac, membru al trupei-tribut Speak Floyd.

Concertul Roger Waters - The Wall, pas cu pas pe Adevarul.ro

Doar cateva ore ne mai desparte de un eveniment asteptat si visat de generatii intregi: show Roger Waters - The Wall. Reporterii Adevarul vor fi in Piata Constitutiei din Capitala si va vor introduce in atmosfera monumentalului concert. Ramaneti pe Adevarul. ro pentru a trai, pas cu pas, emotia unui eveniment istoric, la care sunt asteptati 50. 000 de oameni.

Restrictii rutiere in Capitala, in zona Pietei Constitutiei cu prilejul concertului Roger Waters - The wall

Traficul rutier este restrictionat in zona Pietei Constitutiei cu prilejul concertului Roger Waters - The wall love de miercuri, reaminteste Brigada Rutiera Bucuresti, marti, printr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

VIDEO Berti Barbera despre concertul Roger Waters-The Wall:Spectacolul ne va face o introspectie, este o compensare a unor lipsuri

Fara pragmatismul, orgoliul, creativitatea si chiar ignoranta lui Waters, Pink Floyd n-ar fi fost ceea ce a fost, spune muzicianul Berti Barbera, la Adevarul Live.

Roger Waters, in Romania. Cred ca este o idee foarte proasta sa te implici intr-un conflict armat

Fondatorul Pink Floyd, Roger Waters, a sosit in Romania la ora 15. 30 cu avionul sau personal. inainte de grandiosul concert pe care il va sustine in Piata Constitutiei, rockerul a avut o intalnire cu.

FOTO Valeriu Zgonea si Roger Waters au daramat zidul Parlamentului

Roger Waters si Valeriu Zgonea au daramat, simbolic, zidul ce inconjoara Casa Poporului, in aplauzele fanilor exataziati sa-l vada in carne si oase pe marele Roger Waters.

VIDEO Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului, The Wall, prezentata de Roger Waters, miercuri, la Bucuresti

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce miercuri in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului - show-ul The Wall. Anuntat a fi evenimentul anului in Romania, show-ul The Wall este o combinatie de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie conceputa sub forma celebrului zid.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )