Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO+FOTO Opt morti si cel putin 15 raniti la New York. O masina a intrat intr-un grup de biciclisti apoi soferul a simulat ca deschide focul

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO Opt morti si cel putin 15 raniti la New York. O masina a intrat intr-un grup de biciclisti apoi soferul a simulat ca deschide focul

Bilantul provioriu al atacului de la New York este de sase morti si de cel putin 15 raniti, dupa ce un automobil a intrat intr-un grup de biciclisti. continuă pe România Liberă

VIDEO Sase morti si cel putin 15 raniti la New York. O masina a intrat intr-un grup de biciclisti apoi soferul a deschis focul

Bilantul provioriu al atacului de la New York este de sase morti si de cel putin 15 raniti, dupa ce un automobil a intrat intr-un grup de biciclisti.

Doi morti si cel putin cinci raniti la New York. O masina a intrat intr-un grup de biciclisti apoi soferul a deschis focul

Doi morti si cel putin cinci raniti s-au inregistrat. marti, in zona comerciala a orasului New York, dupa ce un automobil a intrat intr-un grup de biciclisti.

Cel mai mare retailer online din lume va recruta cel putin 1.300 de angajati din Romania pentru noul sau sediu

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va recruta cel putin 1. 300 de angajati pentru noul sau sediu din Bucuresti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera. Gigantul american a semnat cu fondul de.

Imagini socante pe DN 1: TIR rasturnat peste o masina. Cel putin doi oameni au murit (FOTO)

Doua accidente grave, soldate cu doi morti si doi raniti, au avut loc sambata pe DN 1, la Petrosani, in judetul Brasov. Victimele si-au pierdut viata dupa ce un TIR plin cu parchet s-a.

Furtuna Herwart face ravagii in mai multe tari din centrul Europei. Cel putin cinci oameni au murit - VIDEO

Rafalele puternice de vant produse de furtuna Herwart care a afectat duminica centrul Europei au provocat cel putin 5 morti si 1 ranit in Germania, Polonia si Cehia. Un barbat de 63 de ani.

EXPLOZIE puternica. Sunt peste 200 de morti, iar numarul celor raniti nu a fost furnizat inca. Efecte majore

EXPLOZIE puternica. Sunt peste 200 de morti, iar numarul celor raniti nu a fost furnizat inca. Efecte majore pretutindeni. EXPLOZIE puternica. Sunt peste 200 de morti, iar numarul celor raniti nu a .

Cel putin 17 oameni, majoritatea politisti, au fost ucisi in Somalia intr-un atentat

Un atentat revendicat de grupul islamist Shabab s-a soldat, sambata, cu cel putin 17 morti in capitala Somaliei, Mogadishu.

Cel putin 200 de persoane au murit, dupa prabusirea unui tunel in Coreea de Nord

Cel putin 200 de oameni au murit in Coreea de Nord, dupa ce un tunel s-a prabusit, in urma testelor nucleare, anunta presa japoneza, potrivit Daily Mail. Prabusirea a avut loc in timpul.

Focuri de arma intr-un campus universitar. Cel putin o persoana a murit, iar atacatorul este de negasit

Cel putin o persoana a decedat in urma unor impuscaturi ce au avut loc la Universitatea din Utah, informeaza presa locala, citata de site-ul agentiei Reuters. Studentii universitatii au fost.

Focuri de arma la Universitatea din Utah. Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit in urma unor impuscaturi ce au avut loc la Universitatea din Utah, informeaza presa locala, citata de site-ul agentiei Reuters. Studentii universitatii au fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )