Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cel putin 200 de persoane au murit, dupa prabusirea unui tunel in Coreea de Nord

Antena3 Antena3,
Cel putin 200 de persoane au murit, dupa prabusirea unui tunel in Coreea de Nord

Cel putin 200 de oameni au murit in Coreea de Nord, dupa ce un tunel s-a prabusit, in urma testelor nucleare, anunta presa japoneza, potrivit Daily Mail. Prabusirea a avut loc in timpul. continuă pe Antena3

Cel putin cinci persoane au murit in Europa din cauza furtunii Herwart

Cel putin cinci persoane au murit, duminica, din cauza furtunii Herwart, care a lovit centrul Europei si a provocat si numeroase pagube materiale, relateaza Deutsche Welle.

VIDEO Somalia: Inca un atac sangeros desfasurat de al Shaabab in centrul capitalei Mogadiscio, cel putin 25 de persoane au murit

Un atac islamist asupra unui hotel din capitala Somaliei s-a incheiat duminica dupa ce 25 de persoane au fost ucise in asediul de 12 ore, a anuntat politia. Incidentul arata inca o data ca insurgentii sunt capabili sa desfasoare atacuri mortale chiar in inima orasului Mogadiscio.

VIDEO UPDATESomalia: Inca un atac sangeros desfasurat de al Shaabab in centrul capitalei Mogadiscio, cel putin 29 de persoane au murit

Un atac islamist asupra unui hotel din capitala Somaliei s-a incheiat duminica dupa ce 29 de persoane au fost ucise in asediul de 12 ore, a anuntat politia. Incidentul arata inca o data ca insurgentii sunt capabili sa desfasoare atacuri mortale chiar in inima orasului Mogadiscio. Printre cei ucisi sunt politisti, paznici ai hotelului si oaspeti, au spus fortele de ordine. 06 Pana acum stim sigur ca au murit 29 de oameni, bilantul ar putea creste, a spus ofiterul de politie Abdullahi Nur. Precedentul bilant de duminica era de 25 de morti.

Coreea de Nord: Peste 200 de oameni ar fi murit dupa ce un test nuclear a produs prabusirea unui tunel

Un tunel de pe site-ul de teste nucleare al Coreii de Nord s-a prabusit dupa realizarea celui de-al saselea test atomic in septembrie, producand, probabil, moartea a peste 200 oameni, a spus postul de televiziune TV Asashi marti, citand surse aproapiate situatiei, relateaza Reuters.

Aproximativ 200 de persoane ar fi murit, dupa ce situl nord-coreean de teste nucleare s-a prabusit

Peste 200 de persoane ar fi murit in urma prabusirii unui tunel in Coreea de Nord, in zona unde a fost efectuat cel mai recent test nuclear subteran al Phenianului, informeaza site-ul postului japonez de televiziune Ashai, care citeaza surse anonime familiare cu situatia, potrivit Mediafax.

Furtuna Herwart face ravagii in mai multe tari din centrul Europei. Cel putin cinci oameni au murit - VIDEO

Rafalele puternice de vant produse de furtuna Herwart care a afectat duminica centrul Europei au provocat cel putin 5 morti si 1 ranit in Germania, Polonia si Cehia. Un barbat de 63 de ani.

Cel putin 18 morti si peste 30 de raniti in Somalia, in urma exploziilor din Mogadishu

Ce putin 18 persoane au murit si peste 30 au fost ranite, sambata, in explozia unei masini-capcana din apropierea unui hotel din Mogadishu. in oras s-au mai semnalat doua explozii, una dintre ele provocata de un atacator sinucigas, relateaza AP.

Imagini socante pe DN 1: TIR rasturnat peste o masina. Cel putin doi oameni au murit (FOTO)

Doua accidente grave, soldate cu doi morti si doi raniti, au avut loc sambata pe DN 1, la Petrosani, in judetul Brasov. Victimele si-au pierdut viata dupa ce un TIR plin cu parchet s-a.

Focuri de arma la Universitatea din Utah. Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit in urma unor impuscaturi ce au avut loc la Universitatea din Utah, informeaza presa locala, citata de site-ul agentiei Reuters. Studentii universitatii au fost.

Focuri de arma intr-un campus universitar. Cel putin o persoana a murit, iar atacatorul este de negasit

Cel putin o persoana a decedat in urma unor impuscaturi ce au avut loc la Universitatea din Utah, informeaza presa locala, citata de site-ul agentiei Reuters. Studentii universitatii au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )