Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ucrainienii prorusi au atacat mai multe site-uri oficiale din Germania

România Liberă România Liberă,
Ucrainienii prorusi au atacat mai multe site-uri oficiale din Germania

Ucrainienii prorusi din miscarea CyberBerkut au atacat miercuri dimineata mai multe site-uri oficiale din Germania, inclusiv cel al cancelarului Angela Merkel. continuă pe România Liberă

Site-uri oficiale din Germania, vizate de un atac informatic al unei grupari ucrainene proruse

Mai multe site-uri oficiale, inclusiv cel al cancelarului Angela Merkel, au fost vizate miercuri dimineata de un atac informatic, o actiune revendicata de CyberBerkut, o grupare ucraineana prorusa, relateaza AFP, care citeaza informatii ale guvernului.

Site-uri oficiale din Germania, vizate de un atac informatic revendicat de gruparea CyberBerkut

Guvernul german a anuntat ca mai multe site-uri oficiale, inclusiv cel al cancelarului Angela Merkel, au fost vizate miercuri dimineata de un atac informatic, o actiune revendicata de CyberBerkut, o grupare ucraineana prorusa, potrivit Mediafax.

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov, amendate pentru o intelegere tacita

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov au fost amendate cu peste 2,2 milioane de lei pentru practici neconcurentiale. Firmele sanctionate s-au inteles sa aiba toate acelasi tarif pentru serviciile de.

Mai multe locuri de cult musulmane au fost vizate de atacuri in Franta

Mai multe lacasuri de cult musulmane au fost tinta unor atacuri care nu s-au soldat insa cu victime, in trei orase din Franta, incepand de miercuri seara, dupa atentatul sangeros impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, au anuntat joi surse judiciare, citate de AFP.

Perchezitii la o grupare care retragea fraudulos bani de la bancomate din mai multe state

Peste 30 de perchezitii au loc, joi, in Bucuresti si in sase judete din tara, fiind vizata o grupare care se ocupa cu infractiuni informatice si ai carei membri au retras fraudulos bani de la bancomate din mai multe state, precum Germania, Suedia, Franta.

Manuel Valls anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo

Premierul Frantei, Manuel Valls, a anuntat, joi, ca au fost facute mai multe arestari in ancheta privind atentatul de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo, relateaza AFP. Au fost mai multe retineri.

Premierul francez anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo jesuischarlie

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat joi mai multe arestari in ancheta privind atacul sangeros impotriva saptamanalului Charlie Hebdo, scrie AFP. Au fost mai multe retineri in aceasta noapte, sunt are.

Nicusor Dan il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu, ca a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului din Bucuresti

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu ca in timpul in care a fost secretar de stat la Ministerul Culturii a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului construit din Bucuresti. Potrivit unui anunt postat de Nicusor Dan pe Facebook, Sergiu Nistor a avizat un bloc de 45 de metri inaltime pe Calea Dorobantilor, langa mai multe cladiri monument istoric si nu ar fi votat pentru clasarea ca monument istoric unei cladiri valoroase de pe strada Gutenberg nr. 3 din Capitala ce ar fi apartinut printului Cantacuzino, cladire ce a fost demolata. Sergiu Nistor nu a vrut sa comenteze acuzele aduse de Nicusor Dan.

Mit de Boboteaza - Agheasma de la mai multe biserici, pentru mai multa putere de vindecare

Pe Dealul Patriarhiei, zeci de mii de bucuresteni s-au adunat marti dimineata, spre a lua Agheasma Mare, care nu se strica si poate sa vindece, multi dintre ei poposind pentru asta la mai multe biserici, cu speranta sporirii puterii.

METEO Cod galben de vant emis pentru mai multe judete din tara. Pana vineri, Romania este sub informare de ger

Mai multe judete din tara se afla, miercuri dimineata, sub Cod galben de vant, fiind anuntate intensificari ale vantului ce pot depasi la rafala 65 de kilometri. De asemenea, Romania se afla, pana vineri, sub informare de ger. Specialistii au anuntat ca temperaturile vor fi preponderent negative, iar minimele vor cobori chiar si pana la minus 25 de grade.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )