Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Funeraliile lui Eusebio: Fostul fotbalist portughez a fost inmormantat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Funeraliile lui Eusebio: Fostul fotbalist portughez a fost inmormantat

In aplauzele a mii de suporteri, sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Eusebio a facut un tur de onoare pe terenul stadionului Da Luz, conform dorintei celui care a fost supranumit Pantera Neagra. Fostul fotbalist portughez a fost inmormantat, luni seara, la cimitirul Lumiar, din Lisabona, scrie Mediafax. Tu esti regele nostru! Eusebio, Eusebio, au scandatfanii timp de cateva minute, peste 10. 000 de persoane adunandu-se pe stadionul Da Luz, unde Pantera Neagra a facut un ultim tur deonoare. continuă pe Hotnews

Tu esti regele nostru! Eusebio, Eusebio. Fostul fotbalist portughez a fost inmormantat

Fostul fotbalist portughez Eusebio a fost inmormantat, luni seara, la cimitirul Lumiar, din Lisabona. Tu esti regele nostru! Eusebio, Eusebio, au scandat fanii timp de cateva minute, peste 10. 000 de persoane.

Fostul fotbalist portughez Eusebio a fost inmormantat in Lisabona

Fostul fotbalist portughez Eusebio a fost inmormantat, luni seara, la cimitirul Lumiar, din Lisabona, aflat in apropierea arenei Da Luz. Tu esti regele nostru! Eusebio, Eusebio, au scandat fanii timp de cateva.

Fostul fotbalist portughez Eusebio va fi inmormantat luni

Fostul fotbalist portughez Eusebio, care a incetat din viata duminica, la varsta de 71 de ani, va fi inmormanat, luni, in cimitirul Lumiar, din nordul Lisabonei, a anuntat clubul Benfica, informeaza.

Fostul fotbalist portughez Eusebio a murit la varsta de 71 de ani (VIDEO)

Legenda fotbalului portughez Eusebio a murit, in noaptea de sambata spre duminica, la Lisabona, informeaza AFP. Eusebio da Silva Ferreira, in varsta de 71 de ani, a murit din cauza unui stop.

A murit Eusebio! Legendarul fotbalist portughez s-a stins din viata la 71 de ani

Eusebio da Silva Ferreira a murit in aceasta dimineata, la ora 3. 30, din cauza unui stop cardiorespirator. Eusebio a condus echipa Portugaliei spre bronzul Mondial, in 1966.

Fostul fotbalist Eusebio va fi inmormantat luni la Lisabona

Inmormantarea fostului fotbalist portughez Eusebio va avea loc luni, in cimitirul Lumiar din Lisabona, potrivit unui anunt facut de clubul Benfica. Trupul acestuia a fost depus la stadionul Da Luz.

A MURIT EUSEBIO! Legendarul fotbalist avea 71 de ani

Legenda fotbalului portughez Eusebio a murit, in noaptea de sambata spre duminica, la Lisabona, a anuntat agentia Lusa, citand fostul sau club, Benfica, informeaza AFP, conform Mediafax. Eusebio da Silva.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )