Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Furtuna hibernala la New York, o noua lovitura dupa dezastrul lasat in urma de uraganul Sandy

Hotnews Hotnews,
VIDEO Furtuna hibernala la New York, o noua lovitura dupa dezastrul lasat in urma de uraganul Sandy

O prima furtuna hibernala a lovit miercuri regiunea New York, facand si mai multe probleme sutelor de mii de victime ale uraganului Sandy, care sunt in continuare fara curent electric si, in unele zone chiar si fara apa. O ninsoare deasa a cazut peste New York pe o buna parte a zilei. continuă pe Hotnews

Furtuna hibernala la New York, o noua lovitura dupa dezastrul lasat in urma de uraganul Sandy

O prima furtuna hibernala a lovit miercuri regiunea New York, facand si mai multe probleme sutelor de mii de victime ale uraganului Sandy, care sunt in continuare fara curent electric si, in unele zone chiar si fara apa. O ninsoare deasa a cazut peste New York pe o buna parte a zilei.

Furtuna hibernala la New York, dupa uraganul Sandy.

O prima furtuna hibernala a afectat miercuri regiunea New York, provocand si mai multe probleme sutelor de mii de persoane afectate de uraganul Sandy, care sunt in continuare private de curent electric si, pe alocuri, de apa, relateaza Mediafax. O ninsoare deasa s-a inregistrat la New York pe o buna parte din zi. Prognoza meteo avertizeaza ca in urmatoarele 24 de ore se vor produce rafale violente de vant cu intensificari de pana la 96 de kilometri pe ora, ninsoare si ploaie pe coastele .

Orasul New York, lovit de o noua furtuna puternica. Rafalele violente de vant si ninsoarea tin peste o mie de curse aeriene la sol

La doar cateva zile dupa uraganul Sandy, orasul New York si imprejurimile sale sunt lovite de o noua furtuna puternica, insotita, de data aceasta, si de ninsoare. Meteorologii au prevazut, pentru urmatoarel.

Orasul New York, lovit de o noua furtuna puternica. Rafalele violente de vant si ninsoarea tin peste o mie de aeronave la sol

La doar cateva zile dupa uraganul Sandy, orasul New York si imprejurimile sale sunt lovite de o noua furtuna puternica, insotita, de data aceasta, si de ninsoare. Meteorologii au prevazut, pentru urmatoarel.

Vesti proaste pentru americani. O noua furtuna de proportii ameninta New York. Mai multe curse aeriene au fost anulate

Compania United Airlines a anuntat marti suspendarea majoritatii curselor sale la New York miercuri si joi, dupa ce meteorologii au anuntat o noua furtuni in regiune. Anuntul vine la numai noua zile de la.

Dupa uragan, coasta de est a Americii a fost lovita de o furtuna hibernala

O furtuna hibernala a lovit miercuri coasta de est a SUA, aceeasi zona grav afectata in ultimele zile de trecerea uraganului Sandy, anunta BBC. Zeci de mii de americani au ramas fara sursa de energie in.

O noua furtuna ar putea lovi New York in zilele care urmeaza

Guvernatorul de New York Andrew Cuomo a declarat ca este ingrijorat cu privire la o noua furtuna anuntata pentru miercuri in zonele de nord-est din SUA, deja afectate de Uraganul Sandy, relateaza AFP. in mod.

Primarul orasului New York : Mai putin de 10. ...

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a revizuit in scadere luni numarul persoanelor care au nevoie de noi locuinte dupa trecerea uraganului Sandy, vorbind de mai putin de 10. 000, adica de patru ori mai putine decat cu o zi in urma, informeaza Agerpres. Este vorba probabil despre 10. 000, poate 5. 000 sau poate chiar mai putine, a declarat el intr-o conferinta de presa. Daca ar fi sa va dau o estimare, as zice mai putin de 10. 000, a adaugat el, citat de AFP. Numarul de 40.

Ancheta la New York privind majorari nejustificate de preturi dupa uragan.

Procurorul general al statului New York a lansat o investigatie dupa sute de plangeri privind majorari nejustificate ale preturilor in contextul Uraganului Sandy, informeaza BBC News, citat de Mediafax. Procurorul Eric Schneiderman a declarat ca majoritatea plangerilor vizeaza majorari ale preturilor la carburanti, dar sunt unele si referitoare la alte produse esentiale in situatii de urgenta. Cresterea nejustificata a preturilor produselor de baza este interzisa conform legislatiei statului .

Ancheta la New York privind majorari nejustificate de preturi dupa uraganul Sandy

Sute de americani au formulat plangeri cu privire la majorari nejustificate ale preturilor in contextul Uraganului Sandy, motiv pentru care procurorul general al statului New York a lansat o investigatie,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )