Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul orasului New York : Mai putin de 10. ...

România Liberă România Liberă,
Primarul orasului New York : Mai putin de 10. ...

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a revizuit in scadere luni numarul persoanelor care au nevoie de noi locuinte dupa trecerea uraganului Sandy, vorbind de mai putin de 10. 000, adica de patru ori mai putine decat cu o zi in urma, informeaza Agerpres. Este vorba probabil despre 10. 000, poate 5. 000 sau poate chiar mai putine, a declarat el intr-o conferinta de presa. Daca ar fi sa va dau o estimare, as zice mai putin de 10. 000, a adaugat el, citat de AFP. Numarul de 40. continuă pe România Liberă

Maratonul orasului New York a fost anulat

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, aseara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy, informeaza AFP, conform surselor de presa.

Maratonul orasului New York a fost anulat

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de.

Maratonul de la New York a fost anulat. Ar fi fost un afront fata de victimele ...

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy. Maratonul este parte integranta a vietii din New York de 40 de ani. Dar este clar ca a devenit o sursa de controverse si divizari. Nu puteam permite o controversa in privinta unui eveniment sportiv, a declarat Bloomberg. Circa 47. 000 de sportivi s-au .

Maratonul de la New York a fost anulat din cauza uraganului Sandy

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy.

O noua furtuna ar putea lovi New York in zilele care urmeaza

Guvernatorul de New York Andrew Cuomo a declarat ca este ingrijorat cu privire la o noua furtuna anuntata pentru miercuri in zonele de nord-est din SUA, deja afectate de Uraganul Sandy, relateaza AFP. in mod.

VIDEO Cum arata pe repede inainte o calatorie dinspre Est spre Vest. Bucuresti-Paris in mai putin de 5 minute

Peisajele urban si rural, la fel si infrastructura, se transforma vizibil in bine pe masura ce te indepartezi de Bucuresti. E o experienta pe care a trait-o oricine a pornit cu masina spre Vest. Cu ocazia calatoriei catre Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie), echipa 0-100. ro s-a gandit surprinda aceste transformari in imagini, comprimand in mai putin de cinci minute cele 24 de ore de condus si cei 2. 400 km care despart Micul Paris de adevaratul Paris. Iata ce a iesit.

Noi masuri de precautie in asteptarea unei alte furtuni in New York: Toate parcurile si plajele vor fi inchise, locuitori evacuati

Toate parcurile si plajele din New York vor fi inchise incepand cu miercuri la pranz, pentru cel putin 24 de ore, in asteptarea unei noi furtuni, a anuntat primarul orasului, Michael Bloomberg. De asemenea, a.

Maratonul de la New York, anulat din cauza uraganului Sandy

Michael Bloomberg, primarul New York-ului, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate. Organizarea acestuia ar fi fost considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului.

Maratonul de la New York, anulat din cauza uraganului Sandy

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a luat vineri decizia de a suspenda maratonul din cauza efectelor uraganului.

Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu mai intra in discutie

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, ca trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, iar incercarea de a respecta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )