Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Galop de sanatate pentru Steaua la primul meci oficial in 2014. Chiajna a fost ca un miel la taiere in Ghencea. Sanmartean, debut cu gol

Adevărul Adevărul,
VIDEO Galop de sanatate pentru Steaua la primul meci oficial in 2014. Chiajna a fost ca un miel la taiere in Ghencea. Sanmartean, debut cu gol

Steaua a avut practic un meci de antrenament in restanta cu Concordia Chiajna din Liga 1, reusind un scor fluviu, 4-0. Formatia ilfoveana nu i-a pus deloc probleme campioanei, care a inceput deja cursa pentru al doilea titlu consecutiv. Sanmartean si Chipciu au fost cei mai buni oameni ai meciului. continuă pe Adevărul

VIDEO Galop de sanatate pentru Steaua la primul meci oficial in 2014. Chiajna a fost ca un miel la taiere in Ghencea. Sanmartean a debutat cu gol

Steaua a avut practic un meci de antrenament in restanta cu Concordia Chiajna din Liga 1, reusind un scor fluviu, 4-0. Formatia ilfoveana nu i-a pus deloc probleme campioanei, care a inceput deja cursa pentru al doilea titlu consecutiv. Sanmartean, cea mai importanta achizitie a Stelei din aceasta iarna, a fost cel mai bun om al meciului.

Steaua joaca astazi primul meci oficial

Steaua Bucuresti joaca astazi de la ora 20:30 meciul restanta din etapa a 3-a a Ligii 1, cel cu Concordia Chiajna. O victorie ar putea-o duce in clasament la egalitate de puncte cu Astra Girugiu.

Cum ar putea arata echipa Stelei in primul meci din 2014

Steaua are primul meci oficial pe 14 februarie, vineri. Avand in vedere noile transferuri, iata cum ar putea arata primul 11 al lui Laurentiu Reghecampf.

Liga I: Steaua - Concordia, meci test pentru campioana cu stadionul gol.

Steaua primeste in Ghencea, in aceasta seara, de la ora 20. 30, vizita celor de la Concordia Chiajna. Primul meci din Liga I de dupa pauza de iarna, o restanta din tur, meciul se va disputa cu stadionul aproape gol. Steaua are primul test in aceasta seara, dupa cantonamentele din Spania in care a aratat o scadere de forma, mai ales dupa plecarea lui Bourceanu in Turcia. Meciul va fi cel mai probabil si cel de debut pentru Keseru Sanmartean, transferati in pauza de iarna. Doar cateva sute de .

Fresh! Wiz Khalifa netezeste cale catre Blacc Hollywood cu primul single oficial al albumului We Dem Boyz! Asculta-l aici!

Lansat in premiera pe Shazam in urma cu doar cateva ore, We Dem Boyz este primul single oficial extras de.

Primul meci al campionatului din 2014 pute ingrozitor: acuze grave inainte de Steaua Concordia Chiajna

Liga I iese din hibernare cu restanta Steaua Concordia Chiajna, programata pentru 14 februarie ora 20. 30, Digi Sport). Cu 48 de ore inainte de meci, au aparut primele declaratii care intaresc senzatia ca vom asista la un aranjament.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )