Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Halep - Williams. Cele mai tari momente ale partidei de la Turneul Campioanelor

România Liberă România Liberă,
VIDEO Halep - Williams. Cele mai tari momente ale partidei de la Turneul Campioanelor

Victoria Simonei Halep impotriva liderului mondial Serena Williams, scor 6-0, 6-2, a socat lumea tenisului, fiind cel mai mare meci facut de romanca in cariera sa. WTA a facut un rezumat video al celor mai importante momente ale partidei. continuă pe România Liberă

VIDEO Una dintre cele mai emotionante piese ale acestei toamne se lanseaza azi: LAURA Cum te cheama?

Mango Records lanseaza azi primul single al celei mai noi artiste din portofoliul casei de productie! Cum te cheama? este.

VIDEO Cele mai frumoase puncte ale partidei Simona Halep vs Eugenie Bouchard

Simona Halep a debutat cu o victorie clara la Turneul Campionilor, numarul 4 mondial trecand in doua seturi de Eugenie Bouchard 6-2, 6-3). Halep o surclaseaza pe Bouchard, a titrat L'Equipe.

Halep - Williams, cel mai twitter-it meci de la Turneul Campioanelor

Partida dintre Simona Halep si Serena Williams, castigata de romanca miercuri la Turneul Campioanelor, a fost cel mai twitter-it meci din Singapore, de pana acum.

Cele mai tari firme aradene, premiate de Camera de Comert

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza joi, 30 octombrie 2014, la EXPO Arad, cel mai asteptat eveniment de catre mediul de afaceri local: Topului Judetean al Firmelor.

Cele mai tari firme aradene vor fi premiate de Camera de Comert

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza joi, 30 octombrie 2014, la EXPO Arad, cel mai asteptat eveniment de catre mediul de afaceri local: Topului Judetean al Firmelor.

Live Text Halep - Williams: 6-0, 3-1 Romanca domina liderul mondial! Turneul Campioanelor Singapore

Partida dintre Simona Halep, 4 WTA si Serena Williams, lider mondial, este unul dintre cele mai asteptate momente din faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore. Cele doua joaca, miercuri, de la ora 11. 00, in Grupa Rosie.

Live Text Halep - Williams: ora 11.00. Spectacol absolut la Singapore, in cel mai asteptat turneu al anului!

Partida dintre Simona Halep, 4 WTA si Serena Williams, lider mondial, este unul dintre cele mai asteptate momente din faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore. Cele doua joaca, miercuri, de la ora 11. 00, in Grupa Rosie. Live Text .

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

Datele privind cazurile de Ebola sunt subevaluate in cele mai afectate tari. Numarul victimelor ar putea fi mult mai mare

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a indicat marti ca datele statistice referitoare la cazurile de Ebola in cele mai afectate trei tari Sierra Leone, Guineea si Liberia) sunt subevaluate, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )