Libnet.ro
UNICEF

15:45

Halep - Williams, cel mai twitter-it meci de la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Halep - Williams, cel mai twitter-it meci de la Turneul Campioanelor

Partida dintre Simona Halep si Serena Williams, castigata de romanca miercuri la Turneul Campioanelor, a fost cel mai twitter-it meci din Singapore, de pana acum. continuă pe Online Sport

VIDEO Halep - Williams. Cele mai tari momente ale partidei de la Turneul Campioanelor

Victoria Simonei Halep impotriva liderului mondial Serena Williams, scor 6-0, 6-2, a socat lumea tenisului, fiind cel mai mare meci facut de romanca in cariera sa. WTA a facut un rezumat video al celor mai importante momente ale partidei.

Halep: Este cel mai mare meci din viata mea, sunt foarte fericita

Simona Halep a castigat in doua seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care romanca de pe locul 4 WTA il considera cel mai mare din viata mea. Este cel mai mare meci din.

Simona Halep, dupa victoria in fata Serenei Williams: E cel mai mare meci al vietii mele. Sunt foarte, foarte fericita. Trebuie sa uit imediat acest meci si sa ma concentrez mai departe pe turneu

E cel mai mare meci al vietii mele. Nu pot sa explic acum ceea ce simt. Sunt foarte fericita. Vreau doar sa ma bucur de acest succes, a declarat Simona Halep numarul 4 mondial), dupa victoria de miercuri in fata numarului 1 mondial Serena Williams 6-0,6-2). Chiar si asa, sportiva romana a declarat ca trebuie sa uite rapid meciul de azi si sa se concentreze pentru urmatorul meci din turneu contra Anei Ivanovici. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep, dupa victoria impotriva Serenei Williams: E cel mai mare meci al vietii mele. Sunt foarte fericita

Este cel mai mare meci al vietii mele, a afirmat Simona Halep, dupa ce a invins-o pentru prima data pe numarul 1 mondial Serena Williams, in doua seturi, la Turneul Campioanelor din Singapore. E cel mai.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro.

Cel mai bun smartphone dual-sim: ce alegi cand o singura cartela nu e de ajuns

Multe persoane sunt nevoite sa care zilnic cate doua telefoane: unul personal si unul de serviciu. Norocul face ca in 2014 exista numeroase smartphone-uri care pot acomoda simultan doua cartele. intrebarea ramane: care este cel mai bun smartphone dual-sim? Speram sa va lamurim prin acest articol si sa va ajutam sa gasiti cel mai bun smartphone dual-sim in functie de nevoile voastre. Fie ca aveti nevoie de un smartphone performant care sa acomodeze cartele de la doi operatori diferiti, fie [].

Cel mai bun net pe mobil. Ce sa alegi intre Orange, Telekom si Vodafone

Retelele mobile se dezvolta extrem de rapid in tara noastra si, totodata, creste si calitatea serviciilor oferite deoarece fiecare operator incearca sa ofere cel mai bun net mobil. Abonamentele oferite in ziua de azi au trecut deja de ceva timp de 2GB trafic de internet iar unele companii ofera chiar si abonamente care permit lunar un trafic de 4GB. in articolul urmator ne vom uita peste cateva dintre cele mai interesante oferte de care puteti beneficia acum, mai exact cel [].

Cel mai bun net pe mobil. Ce sa alegi intre Orange, Telekom, Vodafone si Digi [UPDATE]

Retelele mobile se dezvolta extrem de rapid in tara noastra si, totodata, creste si calitatea serviciilor oferite deoarece fiecare operator incearca sa ofere cel mai bun net mobil. Abonamentele oferite in ziua de azi au trecut deja de ceva timp de 2GB trafic de internet iar unele companii ofera chiar si abonamente care permit lunar un trafic de 4GB. in articolul urmator ne vom uita peste cateva dintre cele mai interesante oferte de care puteti beneficia acum, mai exact cel [].

China a inregistrat o crestere economica de 7,3% in trimestrul trei, cel mai lent ritm dupa primul trimestru din 2009

China a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 7,3% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, fiind cu 0,1 puncte procentuale peste asteptarile analistilor, dar cel mai lent ritm.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )