Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai tari firme aradene, premiate de Camera de Comert

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari firme aradene, premiate de Camera de Comert

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza joi, 30 octombrie 2014, la EXPO Arad, cel mai asteptat eveniment de catre mediul de afaceri local: Topului Judetean al Firmelor. continuă pe Adevărul

Cele mai tari firme aradene vor fi premiate de Camera de Comert

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza joi, 30 octombrie 2014, la EXPO Arad, cel mai asteptat eveniment de catre mediul de afaceri local: Topului Judetean al Firmelor.

VIDEO Halep - Williams. Cele mai tari momente ale partidei de la Turneul Campioanelor

Victoria Simonei Halep impotriva liderului mondial Serena Williams, scor 6-0, 6-2, a socat lumea tenisului, fiind cel mai mare meci facut de romanca in cariera sa. WTA a facut un rezumat video al celor mai importante momente ale partidei.

Datele privind cazurile de Ebola sunt subevaluate in cele mai afectate tari. Numarul victimelor ar putea fi mult mai mare

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a indicat marti ca datele statistice referitoare la cazurile de Ebola in cele mai afectate trei tari Sierra Leone, Guineea si Liberia) sunt subevaluate, relateaza.

Tot mai multe firme brailene intra in faliment lasand bugetul local cu gauri de milioane, prin neplata taxelor si impozitelor

Criza care impinge tot mai multe firme brailene spre faliment afecteaza serios bugetul local al municipiului Braila, din cauza taxelor si impozitelor care raman neachitate. De la inceputul acestui an, bugetul local a pierdut circa 320. 000 lei 3,2 miliarde lei vechi n. n. ) de pe urma firmelor care si-au inchis activitatea.

Documentarul bistriteanului Vlad Petri, printre filmele romanesti recomandate de unul dintre cele mai importante site-uri de profil

Taste of cinema. com, unul dintre cele mai importante site-uri dedicate cinematografiei a intocmit o lista de filme considerate esentiale pentru o introducere in noul val romanesc. Printre filme se numara si documentarul Bucuresti, unde esti? al bistriteanului Vlad Petri.

Eurostat: Romania, Bulgaria, Croatia si Slovacia au emis in Uniunea Europeana cele mai putine permise de sedere

Romania a emis anul trecut cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la.

Eurostat: Romania a emis cele mai putine permise de sedere, raportat la populatie

Romania a emis, in 2013, cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la Bruxelles si citat de Agerpres.

Lista rusinii: cele mai proaste aeroporturi din Europa in 2014

Unele dintre cele mai importante destinatii turistice din lume au parte de aeroporturi unde conditiile lasa de dorit, iar calatorii taxeaza aceasta lipsa de interes a companiilor prin includerea respectivelor aerodromuri intr-un clasament anual al rusinii realizat de sleepinginairports. net.

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Cisco: Aproape 70% dintre angajati nu sunt constienti de cele mai noi si mai periculoase brese de securitate

Rolul angajatilor in mentinerea securitatii informatiilor nu mai poate fi neglijat, tinand cont ca circa 69% dintre angajati nu sunt constienti de cele mai noi si mai periculoase brese de securitate, potrivit studiului facut public astazi de Cisco. Astfel, companiile trebuie sa ia in calcul si profilul angajatilor, pe langa amenintarile externe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )