Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Una dintre cele mai emotionante piese ale acestei toamne se lanseaza azi: LAURA Cum te cheama?

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Una dintre cele mai emotionante piese ale acestei toamne se lanseaza azi: LAURA Cum te cheama?

Mango Records lanseaza azi primul single al celei mai noi artiste din portofoliul casei de productie! Cum te cheama? este. continuă pe Devorator Monden

VIDEO Halep - Williams. Cele mai tari momente ale partidei de la Turneul Campioanelor

Victoria Simonei Halep impotriva liderului mondial Serena Williams, scor 6-0, 6-2, a socat lumea tenisului, fiind cel mai mare meci facut de romanca in cariera sa. WTA a facut un rezumat video al celor mai importante momente ale partidei.

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Documentarul bistriteanului Vlad Petri, printre filmele romanesti recomandate de unul dintre cele mai importante site-uri de profil

Taste of cinema. com, unul dintre cele mai importante site-uri dedicate cinematografiei a intocmit o lista de filme considerate esentiale pentru o introducere in noul val romanesc. Printre filme se numara si documentarul Bucuresti, unde esti? al bistriteanului Vlad Petri.

O familie din Marea Britanie a comandat online o cutie de banane, dar a primit la pachet una dintre cele mai periculoase insecte din lume

Membrii unei familii din Marea Britanie au trait spaima vietii lor dupa ce au primit de la supermarket o surpriza extrem de periculoasa in cutia cu banane comandata online, scrie Daily Mail. Este vorba despre.

VIDEO Cele mai frumoase puncte ale partidei Simona Halep vs Eugenie Bouchard

Simona Halep a debutat cu o victorie clara la Turneul Campionilor, numarul 4 mondial trecand in doua seturi de Eugenie Bouchard 6-2, 6-3). Halep o surclaseaza pe Bouchard, a titrat L'Equipe.

Williams, demolata de Halep: 6-0, 6-2, cea mai mare infrangere din cariera liderului WTA

Serena Williams a suferit una dintre cele mai dure infrangeri ale carierei in partida pe care a disputat-o cu Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca s-a impus, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2. Simona H .

Lista rusinii: cele mai proaste aeroporturi din Europa in 2014

Unele dintre cele mai importante destinatii turistice din lume au parte de aeroporturi unde conditiile lasa de dorit, iar calatorii taxeaza aceasta lipsa de interes a companiilor prin includerea respectivelor aerodromuri intr-un clasament anual al rusinii realizat de sleepinginairports. net.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

Eurostat: Romania, Bulgaria, Croatia si Slovacia au emis in Uniunea Europeana cele mai putine permise de sedere

Romania a emis anul trecut cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la.

Eurostat: Romania a emis cele mai putine permise de sedere, raportat la populatie

Romania a emis, in 2013, cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la Bruxelles si citat de Agerpres.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )